14/06/2024
in.in.rs - Aleksandra Prijović

in.in.rs - Aleksandra Prijović

Sinoć je beogradska Arena postala epicentar muzičkog spektakla kakav se ne pamti! Aleksandra je Arenu na svom prvom solističkom koncertu bukvalno zapalila!

Prvim od ukupno tri koncerta pred beogradskom publikom u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji Aleksandra Prijović je otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima.

Nakon dva i po sata neverovatne energije, performansa kojem bi pozavidele i najveće svetske muzičke zvezde, do sada neviđene audio – video produkcije za koju je bio zadužen Skymusic, Aleksandra je ne samo potvrdila status najvećeg koncertnog izvođača na ovim prostorima, pa i šire, već je i pokazala da vodi računa o svakom detalju, postavivši nove standarde u muzičkoj industriji, prenosi Republika.

Veče je započelo velikim iščekivanjem, dok su gužve oko Arene rasle tokom ranih popodnevnih sati. Atmosfera je bila nabijena elektricitetom, a već na prve tonove numere „Za nas kasno je“ kojom je Aleksandra otpočela svoj nastup i ujedno otvorila svoju regionalnu turneju, prepuna Arena uglas je pevala svaki stih dobro poznatog hita. Nizali su se hitovi poput „Zvuk tišine“, „Legitimno“, „Dam dam dam“, „Bogata sirotinja“ i drugi, a ovacije publike, glasni aplauzi, eksplozija oduševljenja i skandiranje Prijovićkinog imena, uz njen impresivan nastup, nikad moćniji glas i emocije koje nije mogla da suzdrži, obeležili su prvu od tri Arene, koje je raspodala u rekordnom roku.

Večeras je novi koncert, a poslednji u nizu spektakl zakazan je za sutra!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *