x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Emir Đulović Javno Razotkrio Lažni Profil na Instagramu: Istina je Uvek Plava! - IN PORTAL SRBIJA

Emir Đulović Javno Razotkrio Lažni Profil na Instagramu: Istina je Uvek Plava!

U neobičnom obrtu događaja, pevač Emir Đulović suočio se sa neočekivanim izazovom – lažni profil na društvenoj mreži Instagram, koji je počeo da raste neverovatnom brzinom. Međutim, iz PR službe Emira Đulovića stiže umirujuća vest – jedini zvanični profil ovog umetnika je @emirdjulovic_official, potvrđen plavom kvačicom, simbolom tačnosti profila.

Svi obožavaoci mogu biti sigurni da će na pravom mestu pronaći najnovije informacije o Emirovim aktivnostima, fotografijama iz kulisa, kao i ekskluzivne trenutke iz njegovog umetničkog sveta. Plava kvačica nije samo simbol verifikacije, već i pečat kvaliteta i autentičnosti.

Sam pevač nije oklevao da podeli ovo sa svojim fanovima putem Instagram Storija, jasno ukazujući na lažni profil i pozivajući sve da ostanu povezani sa njim samo putem zvaničnog naloga.

I dok se lažni profili možda trude, istina je uvek plava – plava kvačica Emira Đulovića i njegovog autentičnog profila na Instagramu. Zajedno sa svojim fanovima, Emir se smeje ovom izazovu, pokazujući da prava vrednost dolazi sa verodostojnošću i podrškom pravim umetnicima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *