15/07/2024

Emir Đulović, poznati pevač, bio je gost u emisiji “Divan šou”, gde je emotivno govorio o svojoj karijeri, odustajanju od promocije albuma zbog poplava i humanitarnom radu koji je usledio.

Voditelj Ivan Gajić započeo je razgovor sa Emirom Đulovićem retrospektivom njegove karijere. Emir se prisetio 2014. godine, kada je započeo promociju svog četvrtog albuma i naglasio kako je bio jako srećan.

foto: KURIR

Potom je opisao kako je 2014. godina bila ključna za njegovu karijeru, ali i kako su poplave promenile tok događaja.

  • To je moj četvrti album. Svi momci koji su radili na albumu su muzičari, uključujući mog brata. Tada sam radio promociju albuma, gde je bilo prezentovanje pesama na televiziji – rekao je.
foto: KURIR

Međutim, poplave koje su pogodile region te godine navele su Emira da odustane od promocije albuma.

  • Uložio sam jako puno u promociju, ali su se desile poplave. Onda sam sve pustio po strani, stavio na “off” i izašao na teren. Izlazio s ljudima, obilazio mesta, posvetio se humanitarnom radu – rekao je Emir.

Emir se prisetio kako je ostavio sve po strani kako bi pomogao ljudima pogođenim poplavama.

  • Tako je Boga, ja sam to tako prihvatio. Iako smo mnogo uložili u album, posvetio sam se spašavanju ljudi. Bilo je teško, ali emotivan mi je taj period. Ljudi su kuće izgubili. Sve što su gradili ceo život – rekao je Emir sa suzama u očima i dodao:

Video pogledajte OVDJE.

kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *