15/07/2024
foto: in.in.rs - NANINBEG

foto: in.in.rs - NANINBEG

 Poznati TikTok kreator, Nanin Beg, već pet godina osvaja srca publike širom Balkana svojim zabavnim i inspirativnim video klipovima. Iako je jedan njegov kanal, sa preko 55 hiljada pratilaca, ugašen, njegova popularnost ne jenjava na novom profilu.

Njegova inspiracija za stvaranje sadržaja dolazi iz želje da nasmeje ljude i unese pozitivu u njihove živote. “Uvek sam pozitivan, kao i moja nana, sa kojom često snimam,” objašnjava Nanin Beg. “Kada se nana i ja udružimo, dobijamo zanimljiv sadržaj koji publika voli.”

Njihova saradnja počela je sasvim spontano. “Jednog dana sam pitao nanu: ‘Hoćeš li da snimimo neki video?’ Malo sam je ubeđivao, ali je pristala. Taj prvi video je postao viralan i eto, sada nas svi poznaju,” priseća se on.

NaninBeg i najpoznatija nana u Bosni – foto: in.in.rs

Prvi i omiljeni video Naninog Bega je poznat kao “Nema kvake,” koji je nastao iz spontane situacije, a on nije ni znao da ga snimaju. Drugi video, “Idemo u Dubai,” postao je viralan i čak se pojavio u AMG show-u, čime su stekli još veću popularnost.

Na pitanje kako nana reaguje na popularnost, Nanin Beg odgovara da ona najviše voli decu i njima se najviše raduje. “Mnogi je zaustavljaju i slikaju se sa njom. Moja nana je jedna jako dobra i plemenita osoba i volim je najviše na svetu. Mislim da joj je čak i drago što je najpoznatija baka u Bosni,” kaže kroz smeh.

NaninBeg sa Nanom i sinom – foto: in.in.rs

Iako nisu očekivali ovakvu popularnost, cilj im je bio da zabavljaju i zasmejavaju narod. “Unosimo pozitivu na TikTok, a ispalo je kao što i sami vidite,” dodaje on. Mnogi komentari i poruke koje dobijaju su zanimljivi, ali se posebno izdvajaju oni u kojima se pratioci brinu kada ih nema nekoliko dana sa objavama. “Odmah pitaju gde je nana, kako je nana, da li je sve u redu,” kaže Nanin Beg. “Ne snimam često sa nanom, ali kada izađe klip sa njom, bukvalno napravimo ludnicu na TikToku.”

Proces stvaranja klipova sa nanom je jednostavan i bez tajnog recepta. “Nana je žena sa kojom se čovek može lako dogovoriti. Mi dogovorimo šta bismo snimali, pa ako nam ne uspe prvi dan, ostavimo za sledeći. Ako ne ide, dignemo ruke oboje i nastavljamo sa novim sadržajem. Ali se to jako retko dešava, jer obično naiđe neka motivacija i to je to – klip je online.”

foto: in.in.rs

Na pitanje da li planira da snima za druge društvene mreže poput YouTube-a, Nanin Beg odgovara da su dobijali ponude, ali da je to zahtevnije i da bi im trebala ekipa. “Nana je žena u godinama i ne želim da je opterećujem s time.”

Osim što je uspešan TikTok kreator, Nanin Beg je i sportista. Aktivno se bavi sportom već 24 godine, ne pije i živi zdravim životom. “Izlazim sa društvom, ali jednom rečenicom kada bih sebe opisao, ja sam sportski tip čoveka,” zaključuje on.

foto: in.in.rs

Pored svega toga, Nanin Beg je poznat po svojoj skromnosti i iskrenosti. “Nisam ovde zbog slave ili popularnosti. Najveće zadovoljstvo mi pruža to što mogu nekome da ulepšam dan i donesem osmeh na lice. Ljudi često zaboravljaju koliko je važno biti pozitivan i deliti sreću sa drugima.”

Priča o Naninom Begu i njegovoj nani je dokaz da jednostavni i iskreni trenuci mogu osvojiti srca mnogih. Njihov sadržaj donosi smeh i radost, a njihova povezanost inspiriše mnoge. U svetu gde često dominiraju negativne vesti i stres, Nanin Beg i njegova nana pružaju osvežavajući podsetnik na to koliko je važno uživati u malim stvarima i deliti radost sa onima koje volimo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *