15/07/2024

Slučajnost pojavljivanja brojeva nije samo slučajnost. Uz pomoć numeričkih kombinacija, univerzum nam daje određene znakove

Numerologija nam pomaže da razumemo svet koji nas okružuje. Svet nam govori šapatom, ali zbog ritma savremenog života ne primećuju svi znake koje nam daje. A posebno često, poruke se prenose preko brojeva, jer je svet oko nas prepun brojeva: svakoga dana vidimo brojeve automobila i kuća, brojeve na kartama, kazaljke na satu.

Ako ste mislili da su česte podudarnosti brojeva u određenom trenutku vašeg života samo interesantna slučajnost, prevarili ste se. Možete to zvati kako hoćete: šifrovane poruke viših sila, znaci, poruke, upozorenja anđela čuvara… Ali suština se ne menja – takve slučajnosti ne treba zanemariti. Prema numerologiji, ako vas određeni broj proganja, to nešto znači. Takođe, možte da otkrijete koji je broj vaše duše.

1

Jedan je početak svake akcije u životu. Kombinacije sa njim su tajna poruka da vas univerzum čuje i da će vam uskoro pomoći. Najvažnije je imati strpljenja i čekati poseban trenutak. Slušajte glas razuma i ne postupajte brzopleto. Budite oprezni, ne kršite pravila i zakone, tada će vas više sile zaštititi. Redovno pojavljivanje broja 11, posebno ako se pojavljuje više od dva puta zaredom, mogu ukazivati na karmičke zadatke koje treba završiti. Ono što vas muči je neizbežno i šalje se kao životna lekcija koja će se ponavljati dok je ne naučite.

2

Dvojka znači dvostruki ishod – situacija može biti ili uspešna ili nepovoljna, pa odmerite svoje odluke. Kombinacije brojeva 22, 222 ili 2222 ukazuju na važnu ideju koja će uskoro igrati ključnu ulogu. Naročito se ove figure mogu pokazati naučnicima, geolozima, arheolozima, piscima ili umetnicima. Kada vidite nagoveštaj od svog anđela čuvara koji sadrži dvojke, budite oprezni i ne jurite opasnim putem.

3

Smatra se brojem kreativnosti. U svakom slučaju, ovo je čin stvaranja. Kombinacija 33 će biti posebno poželjna za ljude koji sanjaju da imaju decu, jer znači novi dodatak u porodici. Videti veliki broj trojki, bilo samostalno ili u kombinaciji sa drugim brojevima, znači sreću. Želja se može ostvariti vrlo brzo i lako. Tri znači i neočekivanu podršku spolja, pomoć prijatelja i rođaka i učešće mentora.

4

Simbol stabilnosti i samopouzdanja. Kombinacije 44, 444 ili 4444 znače napore koje ćete morati uložiti da biste postigli ono što želite. Ali nemojte misliti da će vaš rad ostati neprimećen. Čvrsto ste zaštićeni nebom i zaslužili ste svoj položaj. Sve spoljne pretnje će vas zaobići. Pogotovo ako i nekoga uzmete pod svoje. Što više resursa imate, to aktivnije treba da ih delite sa drugim ljudima, jer samo to će vas učiniti istinski srećnim.

5

Ima nestabilnu energiju, znak je kretanja, težnje napred. S jedne strane, ovaj broj znači snažnu želju za rastom i razvojem, ali ponovljeni broj pet gura čoveka u avanture i čini radnje impulsivnim i brzopletim. A što više petica bude, strasti će se više rasplamsati i greške će se češće dešavati. Kombinacije 55, 555 ili 5555 mogu značiti brze promene u porodici i karijeri, transformaciju okoline i unutrašnjeg sveta, veliku želju za promenom trenutnog stanja pa čak i revolucionarni duh. Što više brojeva, to će pokretačka snaga biti jača, ali zapamtite da sve ima svoju cenu. Nemojte žuriti da se odreknete onoga što imate u potrazi za iluzornom srećom.

6

Znak pacifizma – broj pomaže da se sklopi mir i okonča sukob. Kombinacije 66 i 6666 pozivaju na obraćanje pažnje na duhovne vrednosti i podizanje iznad svakodnevnih pitanja. Suprotno popularnom verovanju, broj 6 i njegove kombinacije predstavljaju duhovni rast i mentorstvo. Ako vidite ove brojke, ali su daleko od velikih stvari, smatrajte ih upozorenjem: ako se ne opametite i ne krenete putem ispravljanja, biće nevolje. Vreme je da uskladimo potrebe tela i duše.

7

Pokazuje da će osoba uskoro postići svoje ciljeve, a postizanje zasluženih rezultata je blizu. Kombinacije 77, 777 ili 7777 pružiće snažnu podršku u najtežem trenutku, kada je čovek u očaju i svom snagom traži neki znak odozgo. Mnogi ljudi smatraju sedam magičnim brojem i namerno se okružuju kombinacijama koje sadrže ovaj broj. I sa dobrim razlogom: sedam približava čuda i govori o njihovoj neizbežnosti – nije važno da li ste spremni za njih ili ne.

8

Daje čoveku energiju, daje odličnu intuiciju i izvanredne sposobnosti, pomaže u teškim situacijama. Kombinacije 88, 888 ili 8888 može ukazivati na neočekivane finansijske dobitke i veliki uspeh u poslu. Ali ako ste nepažljivi i nemarni sa tim novcem ili uspehom, on će nestati isto tako brzo kao što je došao. Zato pokušajte da kontrolišete svoju potrošnju i izbegavajte impulsivne kupovine. Ali broj osam ili simbol beskonačnosti okrenut na stranu treba tumačiti kao potrebu za unutrašnjom analizom – zbunjeni ste, hodate u krug i ne vidite izlaz. Ne hvatajte se za pomoćnike, već razmislite svojom glavom i pokušajte da sagledate problematično pitanje spolja.

9

Broj je podmukao. Devet akumulira energiju drugih brojeva i može stvoriti osećaj da se ne razlikujete od drugih. S jedne strane, skromnost je dobar kvalitet. Ali oni koji žele da imaju uspešnu karijeru ili postignu mnogo u životu teško će suzbiti svoje ambicije. Zato se javljaju kombinacije 99, 999 i 9999. One služe kao upozorenje da treba na vreme stati i prihvatiti poraz, umeriti svoj ponos i pokoriti se okolnostima. Ponos može izazvati bes, što otežava jasno razmišljanje. Stoga, ako počnete da se sastajete sa devetkama, pokušajte da se smirite i ponašajte se rezervisanije prema drugima.

0

Simbol beskonačnosti. Daje snagu i energiju, a takođe oličava samu suštinu večnosti. Dve nule znače da ste na pravom putu i da je sama sudbina usmerena u pravom smeru, nemojte stati. Kombinacija 000 je siguran znak da ste voljeni, a 00:00 može značiti i logičan završetak životne faze i vreme ispunjenja želja. Nula je istovremeno prazna i zatvoren krug, pa obratite pažnju na kombinacije prostih brojeva i nule. Posebno dvostruke.

Kombinacije brojeva

  • 01 znači pauzu, slušanje nedavnih misli i odluka. 10 znači da morate biti odlučniji i hrabriji.
  • 02 je neočekivani poziv na sastanak, a 20 obećava isplative pregovore.
  • 03 obećava romantičnu avanturu, 30 – datum će biti neuspešan.
  • 04 predskazuje kolaps iluzija, 40 – skinite ružičaste naočare, možda ćete biti prevareni.
  • 05 uzmite kao upozorenje da se protiv vas pletu intrige, 50 govori o pobedi i skorom trijumfu.
  • 06 predstavlja sastanak sa starim prijateljem, 60 – mogući sukobi sa nekim bliskim bez vaše krivice.
  • 07 – stranac će pomoći, 70 – moraćete sami da pomognete drugima, i to sasvim ozbiljno. To takođe može značiti pronalazak, blago ili povratak nečega izgubljenog.
  • 08 – sreća je na vašoj strani, 80 – budite mirni i odmorite se od gužve.
  • 09 ili 90 može značiti da je neko ljubomoran na vaše bogatstvo, uspeh ili poziciju, pa nastavite da budete oprezni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *