15/07/2024

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i sparno, ali i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, koji na jugozapadu i jugu Srbije lokalno mogu biti izraženiji uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura sutra će biti od 18 do 22 stepena, a najviša od 27 na zapadu Srbije do 34 na istoku zemlje.

RHMZ podseća da je danas završetak izraženog toplotnog talasa, a da će sledeće sedmice biti od 27 do 34 stepena.

U poslednjoj sedmici juna biće vrlo nestabilno, ponovo sa pojavom grmljavinskih nepogoda sa intenzivnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

Danas se nepogode očekuju u većini regiona u zemlji, a sutra će verovatnoća za njihovu pojavu kratkotrajno opasti, osim na jugozapadu i jugu Srbije.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno sa sunèanim intervalima, toplo i sparno, ali i nestabilno, pa se posle podne oèekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura oko 20 °C, a najviša oko 30 °C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, biće promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa sunčanim intervalima, ali i sa pojavom pljuskova, grmljavina, kao i lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *