14/06/2024

POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika Privatnosti za Sajt in.in.rs

Datum poslednje izmene: 10.9.2023

Dobrodošli na sajt in.in.rs (u daljem tekstu: “Sajt”). Ova Politika Privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke tokom vaše posete našem sajtu. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste bolje razumeli naše postupke u vezi sa vašim ličnim podacima.

Prikupljanje Informacija

Prilikom vaše posete našem sajtu, možemo prikupljati određene informacije, uključujući:

  • Podaci o Pregledaču i Uređaju: Tehničke informacije kao što su IP adresa, tip pregledača, operativni sistem i slični tehnički podaci.
  • Informacije koje Unosite: Informacije koje nam dobrovoljno dostavljate putem kontakt forme, komentara ili drugih obrazaca na sajtu.
  • Podaci o Kolačićima: Kao i mnogi drugi sajtovi, koristimo kolačiće i slične tehnologije za praćenje korisničkog iskustva i analizu statističkih podataka. Molimo vas da pogledate našu Politiku Kolačića za više informacija.

Upotreba Informacija

Prikupljene informacije koristimo na sledeće načine:

  • Personalizacija Iskustva: Koristimo informacije kako bismo personalizovali vaše iskustvo na našem sajtu.
  • Analiza i Unapređenje: Analiziramo statističke podatke o posetiocima sajta kako bismo unapredili kvalitet našeg sadržaja i usluga.
  • Odgovaranje na Upite: Koristimo informacije da bismo odgovorili na vaše upite ili komentare.

Deljenje Informacija

Vaše lične podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ili deliti sa trećim stranama bez vaše dozvole, osim ako to zakon ne zahteva.

Vaša Prava

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije, imate određena prava u vezi sa vašim ličnim podacima. Imate pravo na pristup, ispravku, brisanje i prenosivost podataka, kao i pravo na povlačenje saglasnosti za obradu podataka. Za ostvarivanje ovih prava ili za dodatne informacije, obratite se našem timu za podršku.

Kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije na našem sajtu. Za više informacija o kolačićima i kako ih možete kontrolisati, pogledajte našu Politiku Kolačića.

Bezbednost Podataka

Vaše lične podatke čuvamo sigurno i preduzimamo tehničke i organizacione mere zaštite podataka kako bismo ih zaštitili od neovlašćenog pristupa ili zloupotrebe.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja, komentara ili zahteva u vezi sa ovom Politikom Privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na našem sajtu ili na vesti@in.in.rs.