14/06/2024

Sanski reper Tala, poznat po svojim autentičnim muzičkim izričajem, upravo je objavio svoj najnoviji singl “U Zoru”, čime je zasigurno dodatno proširio svoj već impresivan , muzički opus. Ova pesma već je i pre svog službenog izlaska izazvala pravu buru reakcija putem društvenih medija, dok je kratki demo refren pesme na njegovom Instagram story-ju izazvao euforiju među fanovima.

Odmah po objavljivanju demo verzije refrena, reakcije su bile izvanredne, a upiti o datumu službenog izlaska na YouTubeu bili su neizostavni. Tala je osetio podršku svoje publike kroz bezbrojne komentare i poruke očekivanja, što mu je dalo dodatnu inspiraciju i motivaciju da pesmu dovede do savršenstva.

Nakon što je proveo pažljivo vrijeme u studiju, Tala je zajedno sa priznatim producentom iz Banja Luke, gliga_beats, dovršio konačnu verziju pesme “U Zoru”. Njihova sinergija rezultirala je muzičkim delom koje istovremeno donosi zarazne ritmove i emotivne tekstove.

No, ova muzička priča se ovde ne završava. Kako bi vizualno upotpunio doživljaj pesme, Tala je snimio izvanredan muzički spot u slikovitim okruženjima Banja Luke. Teaserska najava spota na Instagramu privukla je nevjerojatnih 90.000 pregleda u samo 24 sata, što nagoveštava da će “U Zoru” biti još jedan neosporni hit u njegovoj karijeri.

U srcu ovog uzbudljivog videospota, posebno iznenađenje čeka nas u obliku poznate ličnosti – Miss Crne Gore, Andjele Drašković, koja se pojavljuje u spotu i dodatno upotpunjuje ovu estetski i muzički uravnoteženu kreaciju.

Dok se spot polako penje prema vrhovima popularnosti, pesma je već privukla više od 30.000 pregleda na YouTube-u, samo dan nakon službenog objavljivanja. No, to je tek početak, budući da će se “U Zoru” uskoro naći na svim relevantnim muzičkim platformama, čime će fanovima omogućiti da je uživaju gde god se nalazili.

Kako bi nam otkrio više o svom glazbenom putovanju, Tala je podelio svoje razmišljanje: “Kada vidim koliko podrške dobijam od svoje publike, osećam se inspirisanim da svaki novi projekt bude bolji od prethodnog. Nema boljeg osećaja nego videti kako moja muzika dotiče ljude i kako je prihvataju.”

Bez sumnje, “U Zoru” će se još jednom pozicionirati Talu kao prominentnog aktera na domaćoj muzičkoj sceni, a nema sumnje da će njegov muzički put i dalje biti praćen s velikim uzbuđenjem i interesovanjem. Poslušajte pjesmu “U Zoru” na INFINITY TV YouTube kanalu ovde, i budite deo ove muzičke priče koja osvaja srca slušalaca širom regije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *