15/07/2024

Vrlo dirljiv momenat dogodio se tokom nastupa Ace Pejovića u Bosni

Pevač Aco Pejović nedavno je nastupao u Dolini Sreće u Bosni, a njegov koncert u jednom trenutku je prekinut zbog posebnog razloga.

Pevač nastupa prvi put na Guča festivalu, u okviru Predsaborskih dana, a tom prilikom za domaće medije je progovorio o susretu sa devojčicom kojoj je spasio život.

– Suze su mi krenule kad su me podsetili šta je bilo i kako je bilo i nju kad sam video onako srećnu, dete jedno zdravo, lepo, kao lutka je. Ja imam troje dece i svaki roditelj razume ovo o čemu pričam. Puno mi je srce bilo te večeri. Hvala Bogu što je to sve tako ispalo. Što je ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni – rekao nam je on.

Podsetimo, tada je na njegov nastup došla je devojčica Almira, kojoj je pevač pre 10 godina spasio život tako što je uplatio novac za njeno lečenje.

Pejović nije znao šta ga čeka kada je voditelj rekao da ima iznenađenje, a kada je čuo ime devojčice, suze nije mogao da zadrži.

– Imamo sjajan razlog da prekinemo ovo. Koliko volite Acu? LJudi, posle ovog ćete ga voleti još više. Mnogi su me pitali večeras da se slikaju sa Acom, ali samo jedna devojčica može. Jedna devojčica će se uslikati, ona se zove Almira. Ovo je uslikano pre 10 godina u Boldinu, Aco i Almira – rekao je voditelj i dodao:

– Aco, da li se možeš setiti? On je uplatio novac za njeno lečenje i pomogao da joj se spasi život. Ona je večeras ovde i na vrlo skroman i simboličan način želi se zahvaliti Aci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *