14/06/2024

PEVAČ Nikola Rokvić posvetio se veri, postu i molitvi.

Nikola je na današnji dan koji je najtužniji u hrišćanstvu vernicima na svom Instagram profilu poslao jednu vrlo snažnu poruku iz koje možemo mnogo da naučimo: 

-Na današnji dan čovek je osudio Boga. Na današnji dan čovek je šutirao, udarao, pljuvao, šamarao i na kraju razapeo bezgrešnoga! Na današnji dan čovek je ubio Bogočoveka koji je došao na ovaj svet da isceli bolesne, da očisti gubave, pruži vid slepima, vaskrsne mrtve… Čovek svakim danom ubija Boga svojom mržnjom, svojom pohlepom, zajedljivošću, ogovaranjem i hranjenjem svoga ega – napisao je on i dodao:

-A Gospod šta radi? Svakodnevno vaskrsava i traži od nas samo pokajanje i težnju da budemo bolji da te grehe ne ponavljamo… A mi, mi to nećemo… Ne želimo… I šta da očekujemo? Dobro? Teško bez iskrenog pokajanja i preumnjenja… Zato se molim da će Gospod Isus Hristos kada dođe vreme ,kada svako od nas ode i kada nam se zatraži odgovor za sve naše postupke, da će i tada kao blag i čovekoljubiv, ponoviti svoje reči oprosti im Bože, nisu znali šta čine.

Podsetimo, Nikola i cela porodica Rokvić su poznati kao ljudi koji poštuju veru i tradiciju. U njihovom domu se slave svi praznici, a nedavno su i pomogli obnovu crkve u rodnom mestu Marinka Rokvića u Bosni i Hercegovini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *