15/07/2024

U najnovijem činu dobrote i srdačnosti, popularni pevač Emir Đulović još jednom je pokazao svoje veliko srce i posvetio vreme porodici Novaković. Ovaj nezaboravan susret dogodio se nakon nedavne posete gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, koji je obećao i pružio pomoć ovoj porodici.

Emir Đulović, čija popularnost raste iz dana u dan, nije samo zvezda na sceni, već i izuzetno humanitarna ličnost. Posetom porodici Novaković, on je još jednom potvrdio svoju posvećenost pomaganju onima kojima je to najpotrebnije.

“Hvala Dragom Bogu i porodici Novaković. Učinili su mi veliku čast i zadovoljstvo što sam imao priliku biti njihov gost i provesti neko vreme s njima. Ovo je tek početak našeg druženja i svega lepog što nas zajedno čeka”, izjavio je Đulović sa osmehom.

Emirova skorašnja humanitarna gesta nije iznenađujuća s obzirom na njegovu reputaciju kao izrazito humane osobe koja se redovno odaziva humanitarnim kampanjama i podržava različite dobrotvorne inicijative.

Uz to, Đulović je nedavno predstavio svoj novi singl “HALALI” u duetu sa legendarnim Dadom Polumentom, čime je dodatno oduševio svoje obožavaoce. Ova pesma donosi ne samo muzički užitak već i dodatnu dozu emotivnosti i stvaralačke snage koja je prepoznatljiva za Đulovićev umetnički izraz.

Njegova posvećenost umetnosti i humanosti čini ga ne samo muzičkom zvezdom već i uzorom u zajednici. Emir Đulović i porodica Novaković sada dele ne samo trenutke radosti, već i zajedničku nadu u bolju budućnost.

Ova srdačna poseta, puna topline i osmeha, obeležena je kao jedan od onih trenutaka kada se zvezde spuste na zemlju da bi obasjale nečiji život. Emir Đulović i porodica Novaković – spoj humana srca i zvezdanog sjaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *