24/06/2024
YouTube: Sandra Afrika

YouTube: Sandra Afrika

U samo tri nedelje od objavljivanja, pesma “Skote Moj” u izvođenju Emira Đulovića i Sandre Afrike postigla je neverovatan uspeh sa gotovo četiri miliona pregleda. Ovaj duet već osvaja srca publike širom Balkana, dokazujući još jednom da Emir Đulović zna kako da napravi hit, posebno kada sarađuje sa talentovanim vokalima.

Svaki duet koji je Emir do sada izbacio broji višemilionske preglede, a “Skote Moj” se pokazala kao prava muzička senzacija. Pozitivni komentari na društvenim mrežama ne prestaju da stižu, potvrđujući kvalitet i popularnost pesme.

Pored ovog uspeha, Sandra Afrika je nedavno izdala i svoj novi album pod nazivom “Zaboravljena Lutka”. Album je brzo privukao pažnju publike, a svaka pesma na njemu nosi potencijal za hit. Ipak, duet sa Emirom Đulovićem se od samog početka izdvojio i osvojio srca slušalaca.

Ovaj neverovatan uspeh potvrđuje da Emir Đulović i Sandra Afrika imaju moćnu muzičku hemiju koja se prenosi na publiku. Njihova zajednička pesma “Skote Moj” nije samo hit, već i muzički fenomen koji će se još dugo slušati i pamtiti.

Pesmu “Skote Moj” možete slušati na svim digitalnim platformama, a ne propustite priliku da uživate i u ostalim pesmama sa albuma “Zaboravljena Lutka”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *