x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Goca Tržan prisetila se Radomirovih reči nakon vraćanja iz Praga: "Nikada neću to zaboraviti, to je najlepše što sam čula" - IN PORTAL SRBIJA

Goca Tržan prisetila se Radomirovih reči nakon vraćanja iz Praga: “Nikada neću to zaboraviti, to je najlepše što sam čula”

Nakon razvoda, Goca je sreću pronašla kraj 14 godina mlađeg Radomira Novakovića

Pevačica Goca Tržan u dugogodišnjem je braku sa Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim dugo pokušava dobiti dete.

Naime, Goca ima ćerku Lenu sa Ivanom Marinkovićem, bivšem suprugom, a Raša je Lenu prihvatio kao sopstveno dete. Međutim, oni su radili na svom biološkom detetu, a pevačica je nedavno otkrila da im vantelesna oplodnja nije uspela.

Ona je, sa knedlom u grlu, govorila na ovu temu, pa se podsetila Rašine rečenice, koju će zauvek pamtiti:

– Najbolje što mi je rekao kada smo se vraćali iz Praga, kad nam nije uspela vantelesna oplodnja, nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom… Rekao je “Baš me briga da li ću imati svoje biološke dete, ono što mi je bitno jesmo ti i ja. I Lena će otići svojim putem, ja ne želim da izgubim tebe – govorila je Goca u suzama za Blic TV.

Mnoge žene pronašle su se u Gocinim rečima, pa su oduševljeno komentarisali Rašinu zrelost i odluku koju je doneo, da po svaku cenu ostane sa svojom suprugom, sa kojom planira da provede život, a pevačica je bila preponosna što pored sebe ima upravo takvog muškarca.

in.in.rs/NOVOSTI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *