14/06/2024

BALKANSKA diva trenutno na sebi nosi jednu od glavnih uloga u životima mladih zvezda.

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kako izgleda dan sa njenim kandidatima i kad su finale: 

– Nešto se i ne bliži kraj, tek je krajem juna finale i ima tu još mnogo posla sa kandidatima. Žao mi je te dece koja ispadaju, jer uvek ispadaju kvalitetni pevači – kaže Ceca.

– Pa dešava se čak i nama koji smo u tom poslu koliko godinama da nam nije dan, da nas boli grlo, ne možemo biti perfektni. Oni se nose ogromnom dozom treme, straha i fascinacije jer pevaju ispred svih nas koji imamo zaista zavidne karijere. To je miks osećanja – iskreno je rekla Ceca u novoj epizodi serijala “Ceca šou”.

https://www.instagram.com/p/CUuioT8sbZ4/?utm_source=ig_web_copy_link

Pevačici smeta kada neko nepravedno ošteti njenog kandidata: 

– Jako sam srčana, ne mogu da prećutim i ako neko ošteti mog kandidata, burno reagujem. U 97 odsto slučajeva sam objektivna, desi mi se možda nekada da ne čujem nešto dobro u studiju, pa tek kada preslušam kući čujem grešku, ali kažem ako je to bio slučaj – kaže pevačica.

Trenutno joj nedostaje odmor: 


– Nedostaje mi odmor, to najviše. Nikada nisam imala veće obaveze nego ove godiine. Zvezde granda, koncerti, šou Ceca i deca. Rastrzana sam na hiljadu strana, više ne znam gde sam se probudila, zbog čega, kako, s kim, o čemu pričam, to je totalno ludilo više – bila je iskrena Ražnatovićeva. 

in.in.rs/BLIC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *