24/06/2024

EMIR ĐULOVIĆ

Izuzetno nam je zadovoljstvo raditi sa Emirom Đulovićem i njegovim timom.

Primetili smo veliki interes publike za ovog popularnog pevača, stoga smo odlučili da izađemo u susret našim čitaocima i predstavimo ovog talentovanog umetnika detaljno, od početka do kraja.

Ko je Emir Đulović?

Emir Đulović, istaknuti bosanskohercegovački pop-folk pevač, svoj put ka zvezdama započeo je učešćem u popularnom muzičkom takmičenju “OBN Folk Talents”. Rođen 7. marta 1988. godine u Tuzli, Đulović je brzo stekao popularnost zahvaljujući svom jedinstvenom vokalnom talentu i harizmi. Njegova muzička karijera obeležena je brojnim hitovima koji su našli put do srca publike širom Balkana. Emirov glas i interpretacija doneli su mu široko priznanje i poštovanje u svetu muzike, čineći ga jednim od prepoznatljivih imena na regionalnoj pop-folk sceni.

Emir Đulović

Rani život i obrazovanje

Emir Đulović, rođen u srcu Tuzle 7. marta 1988. godine, od malih nogu pokazivao je izraženu strast prema muzici, koja će kasnije oblikovati njegovu karijeru i životni put. Njegovo muzičko obrazovanje započinje u rodnom gradu, gde završava osnovnu i srednju muzičku školu, usavršavajući svoje veštine i produbljujući ljubav prema muzičkoj umetnosti. Njegov talenat nije ostao nezapažen, te je već kao dete postao član Kulturno-umetničkog društva, gde je sticao prva iskustva na sceni kao najmlađi član ansambla.

Emirova posvećenost muzici vodila ga je ka daljem usavršavanju, pa tako upisuje muzičke studije u Mostaru, gde nastavlja da razvija svoj muzički identitet. Sa samo 15 godina, Đulović se prijavljuje na takmičenje “OBN Folk Talents”, gde njegov talenat dolazi do punog izražaja. Njegova izuzetna interpretacija i autentičnost donose mu pobedu na ovom prestižnom takmičenju, čime stiče veliku popularnost i postavlja temelje za buduću uspešnu karijeru. Ovaj period u Emirovom životu bio je ključan za njegovo formiranje kao umetnika i javne ličnosti, obeležavajući početak njegovog putovanja u svet muzike.

Muzička karijera

Nakon trijumfa na “OBN Folk Talents”, Emir Đulović započinje saradnju sa Nazifom Gljivom, rezultirajući albumom “Srebrno jutro” iz 2004. godine. Album, koji je obuhvatao hitove poput “Nova godina” i “Sarajevo”, donosi Đuloviću BH Muzičkog Oskara za “Zlatnu zvezdu” i “Otkriće godine”. Uspeh ovog albuma bio je samo početak njegove blistave karijere.

Đulovićeva muzička putanja nastavlja se izdavanjem kompilacijskog albuma “Emir Đulović – sa prijateljima i Hit pjesmom Laro, volim te!” u 2005. godini, koji je takođe naišao na odličan prijem kod publike. Njegov rad na albumu “Magija ljubavi” iz 2007. godine, sa pesmama poput “Što me ne voliš” i “Volim te do bola”, pokazuje njegovu svestranost i talent za pisanje muzike.

Nakon pauze, Đulović se vraća na scenu 2014. godine sa albumom “Moja lalo”, koji je obogatio hitovima kao što su “Biće moja draga” i “Samo nebo zna”. Njegova saradnja sa Andreanom Čekić na pesmi “Cipele” 2018. godine postiže ogroman uspeh, dokazavši njegovu sposobnost da ostane relevantan na muzičkoj sceni.

Emir Đulović nastavlja da iznenađuje publiku novim singlovima i saradnjama, uključujući duete sa Vuk Mobom i Radom Manojlović. Njegova sposobnost da se prilagodi i inovira u muzici dovela ga je do izdavanja albuma “Živi moje milo” 2023. godine, koji je bio praćen uspešnom američkom turnejom.

Đulovićeva muzička karijera je priča o neprestanom rastu, inovacijama i prilagođavanju, dok istovremeno ostaje veran svojim korenima. Njegova muzika, koja odjekuje autentičnošću i emocijom, nastavlja da osvaja srca publike širom sveta.

Emir Đulović

Lični život

Emir Đulović, čija muzička karijera privlači pažnju javnosti, uspeva da svoj lični život drži podalje od očiju javnosti, posebno kada je reč o ljubavnim vezama. Iako se na njegovim društvenim mrežama često pojavljuju fotografije na kojima je u društvu različitih djevojaka, što izaziva brojne spekulacije i komentare o njegovom ljubavnom statusu, Emir ostaje diskretan po pitanju svoje intimne sfere.

Priznaje da postoji neko ko mu je posebno drag i kome je posvetio svoje srce, ali detalje o toj osobi ne deli sa javnošću. Đulović veruje da bi njegova muzika i umetnički izraz trebali biti u centru pažnje, a ne njegov privatni život. Ovaj pristup mu omogućava da očuva određenu dozu misterije i da se fokusira na ono što najviše voli – muziku.

FAQ – najčešće postavljana pitanja

 • Da li je Emir Đulović u vezi? Emir Đulović privatno drži svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti. Iako priznaje da postoji neko poseban u njegovom životu, identitet te osobe nije javno poznat.
 • Koje nagrade je Emir Đulović osvojio? Emir je tokom svoje karijere osvojio nekoliko značajnih nagrada, uključujući BH Muzičkog Oskara za “Zlatnu zvezdu” i “Otkriće godine”, kao i nagradu za najtiražniji album.
 • Kada je Emir Đulović započeo svoju muzičku karijeru?Emirova muzička karijera počela je nakon što je pobedio na takmičenju “OBN Folk Talents”.

Za kraj

Emir Đulović, talentovani bosanskohercegovački pop-folk pevač, ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana. Njegova sposobnost da poveže tradicionalne melodije sa modernim zvukom donela mu je široko priznanje i ljubav publike. Emirova posvećenost muzici i neprekidna želja za inovacijama čine ga istaknutom figurom u svetu muzike. Njegove pesme, koje odjekuju emocijama i iskrenošću, nastaviće da inspirišu i oduševljavaju slušaoce, dokazujući da je Emir Đulović umetnik čiji glas i melodije prevazilaze vreme i granice.

Diskografija

Albumi

 • Srebrno jutro (2004) Muzička produkcija javnog servisa BiH
 • Sa prijateljima (2005) Sarajevo disk
 • Magija ljubavi (2007) Hayat produkcija
 • Igraj Hano (2009) Hayat produkcija
 • Moja lalo (2014) Hayat produkcija
 • Živi moje milo (2023) SL produkcija

Singlovi

 • Cipele (2018) duet sa Andreanom Čekić
 • Prete mi (2019) sa Vukom Mobom
 • Merlin (2019)
 • Svadba (2019) duet sa Radom Manojlović
 • Gipsy dance (2020) sa Dr Folk
 • Roker u duši (2021)
 • Cipele (2022) sa Aleksandrom Bursać
 • Klinika za pijance (2022)
 • Kolko te obichah (2022) sa bugarskom pevačicom Desi Slavom
 • Živi moje milo (2023)
 • Osmi dan (2023) sa Slađom Allegro
 • Superstar (2023)
 • Halali (2023) sa Dadom Polumentom
 • Skote Moj (2024) sa Sandrom Afrikom
 • Ljubavi (2024)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *