23/05/2024

Nakon nedavnih kontroverzi i napada na poznatog TikToker-a Vuka Vico, poznatog kao “Vicostain,” vezano za sporni video koji je izazvao burne reakcije u javnosti širom Srbije i regiona, naša istraživačka ekipa je odlučila dublje zaroniti u pozadinu ovog influensera. Tokom istraživanja, otkriveni su zanimljivi detalji o njegovoj preduzetničkoj radnji.

Vuk Vico je vlasnik registrovane preduzetničke radnje čija je glavna delatnost proizvodnja kinematografskih dela, audio-video vizuelnih proizvoda i televizijskog programa. Ovi podaci su javno dostupni na sajtu Agencije za privredne registre (APR) i mogu se lako proveriti u bilo koje doba. Šifra delatnosti njegove firme je 5911, kako smo i ranije naveli, sa opisom delatnosti koji obuhvata proizvodnju kinematografskih dela, audio-video vizuelnih proizvoda i televizijskog programa.

foto: APR – Aktivna Firma poznatog TikTokera

Podsećamo da je Vuk Vico priveden zbog svog trominutnog filma, koji je navodno bio inspiracija za Kostu K. da izvrši masakr u “Ribnikaru.” Međutim, tokom istrage se ispostavilo da to nije bila istina. Ova kontroverza je pokrenula lavinu komentara i reakcija u javnosti.

Ovaj slučaj nam skreće pažnju na važnost temeljnog istraživanja pre nego što se bilo šta objavi ili deli na društvenim medijima. Informacije o preduzeću Vuka Vica su javne i dostupne, naglašavajući potrebu za pažljivim pristupom i proverom pre nego što se donesu zaključci ili šire vesti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *