14/06/2024

Pop pevačica Jelena Karleuša danas je na svom Instagram profilu objavila pismeni zadatak mlađe kćerke Nike Tošić.

Naime, nertko smo imali prilike da zavirimo i u njen dnevnik koji vodi i shvatimo koliko je Nika zapravo emotivna, a sada je pevačica prepuna ponosa objavila pismeni zadatak svoje naslednice.

-Ponosna sam na puno ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama. Zahvalna sam što imam svoju mamu u mom životu. Ona je najveći heroj koga sam ikad upoznala. Sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše želela, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu. Ponosna sam na moju mamu, snažniju osobu nisam upoznala, radi celi dan i nikada nije umorna da mi napravi večeru, da mi daje savete i da pričamo satima. Kad porastem hoću da budem kao moja mama, vešta, mudra, pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto sam ponosna na mamu što je jako uspešna u svom poslu, ponosna sam na nju za šta je sve postigla u životu.

-Volim te, mama, uvek ćeš mi biti broj jedan u svemu. Ti si moj heroj i svi treba da se ugledaju na to – napisala je Nika u svom radu.

in.in.rs/express.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *