x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
JP Putevi Srbije i Telekom Srbija potpisali ugovor o saradnji - IN PORTAL SRBIJA

JP Putevi Srbije i Telekom Srbija potpisali ugovor o saradnji

TAG uređaji za elektronsku naplatu putarine biće dostupni u svim mts i MTEL poslovnicama

JP „Putevi Srbije“ i „Telekom Srbija“ potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji kojim će vozačima od 01. juna 2024. godine biti omogućena kupovina Tag uređaja u svim mts poslovnicama širom Srbije, putem portala www.mts.rs, kao i na MTEL prodajnim mestima u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj.

Takođe, Telekom Srbija će obezbediti web portal preko kojeg će korisnici moći da registruju, aktiviraju i upravljaju svojim TAG uređajima i da vide naplaćene putarine.

Stratešku saradnju JP „Putevi Srbije“ i „Telekoma Srbija“, svojim potpisima ozvaničili su v.d. direktora JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak i generalni direktor „Telekoma Srbija“ Vladimir Lučić.

Ostvarivanje strateške saradnje preduzeća JP „Putevi Srbije“ i „Telekoma Srbija“ predstavlja dodatni vid podrške inicijativi „Otvoreni Balkan“.

Trenutno integrisani sistem naplate putarine funkcioniše između Srbije i Severne Makedonije, a očekuje se i priključivanje Crne Gore i Hrvatske.

in.in.rs/MTS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *