16/07/2024

INĐIJA – Srpska kompanija „Кemoimpeks“, koja je nedavno otvorila svoj logistički centar u Inđiji, donirala je inđijskom Domu zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović“ zimske gume za tri saniteta hitne pomoći.

Imajući u vidu obim i značaj rada hitne medicinske pomoći, bezbednost prevoženja pacijenata i lekarskih timova je od izuzetne važnosti a kvalitetne gume su jedan od važnih činilaca za bezbednost vozila u saobraćaju. Direktor kompanije „Кemoimpeks“ Milan Кomazec naveo je da timovi hitne pomoći ne biraju ni vreme ni mesto intervencije, te su ovom donacijom želeli da daju svoj doprinos poboljšanju bezbednosti ugroženih.

Ispred inđijske zdravstvene ustanove donaciji se zahvalio dr Zdenko Gajić koji je istakao važnost ove donacije za svakodnevni rad hitnih službi. Ogromna ulaganja u uređenje industrijske zone dovelo je do dolaska velikog broja investitora, koji, osim zapošljavanja građana Inđije i plaćanja poreza lokalnoj samoupravi, svojim društveno odgovornim ponašanjem doprinose razvijanju lokalne zajednice i u drugim oblastima društvenog života, naveo je Nemanja Milojević, šef kabineta predsednika opštine Inđija.

Gume na sanitetima su zamenjene i centrirane na licu mesta uz pomoć mobilnog kombija domaće kompanije, tako da su vozila za kratko vreme osposobljene za rad.

in.in.rs/VOJVODINAUŽIVO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *