16/07/2024
Novogodišnja Bajka - Smederevo - in.in.rs - in portal srbija

Novogodišnja Bajka - Smederevo - in.in.rs - in portal srbija

PRAZNIČNO RASPOLOŽENJE

Jedna od najlepše ukrašenih kuća u Radincu i ove godine je ponovo postala prava atrakcija, izmamivši brojne osmehe i oduševljenje prolaznika. Zavirite u prazničnu bajku porodice Đorđević, gde se svetlosti i ukrasi stapaju u nestvarnu čaroliju koja oživljava detinju maštu.

Dušan Đorđević, vlasnik ove bajkovite kuće, ne samo da je stvorio pravi novogodišnji gradić, već je uspeo preneti čaroliju i radost svima koji zastanu da je posmatraju. Njegov dom postao je mesto iz dečije mašte, sa bezbroj lampica, neobičnim ukrasima i detaljima koji izazivaju oduševljenje.

Sve je počelo od nekoliko skromnih lampica pronađenih u potkrovlju, ali Dušanova ljubav prema ukrašavanju datira još iz detinjstva. Prvi put kada je upalio lampice, oduševljenje na njegovom licu bilo je jednako sjaju lampica. Taj trenutak postao je Dušanov poziv da podeli praznični duh sa svojom okolinom.

Godinama se broj lampica povećavao, a Dušanov “vilenjački tim”, uključujući roditelje i sestre, postali su njegova najveća podrška u ovoj misiji. Bez obzira na izazove, od mokrog krova do loših vremenskih uslova, Dušan je uspevao postaviti sve elemente za dekoraciju kuće. On otkriva da ponekad oseća nervozu kad stvari ne idu kao što je planirao, ali taj trud postaje beznačajan kad vidi oduševljenje prolaznika.

Dušan je ispunjen prazničnim duhom kada je oko sebe okupljen s porodicom u toplini njihovog doma. Cilj mu je da iz godine u godinu broji više lampica, lepih reakcija i da njegov rad prepoznaju svi ljubitelji praznične čarolije. Kroz njegovu priču, kuća Đorđevića postala je simbol magije koja spaja ljude i budi radost tokom prazničnih dana.

U nastavku Vam ostavljamo video da uživate isto koliko smo i mi uživali tokom posete ovoj predivnoj porodici.

in.in.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *