14/06/2024
ljubav i seks - prevara - in.in.rs

ljubav i seks - prevara - in.in.rs

Neverni muškarci otkrili su kako biraju žene sa kojima će imati aferu. Taj proces odabira žene nije slučajan, oni su o tome razmišljali i unapred ga planirali, otkrilo je istraživanje online sajta za upoznavanje partnera za aferu Ešli Medison.

Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca je priznalo da bi u slučaju, da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla.

Iako se „druga žena“ često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak i verovatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju odranije.

Deo njih voleo bi da upoznata nekog novog i ima kratak seksualni susret koji nikako ne bi uticao na njihovu postojeću vezu.

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe, piše Daily Mail.

S druge strane, svoje partnere varalo je 39 posto žena, a 35 posto ih je o tome ozbiljno razmišljalo.

Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 posto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 posto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle da imaju i intelektualnu vezu.

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *