23/05/2024

U sredu, 15. maja, ljubitelji muzike i festivalske atmosfere biće prikovani uz ekrane dok se otkrivaju imena finalista ovogodišnjeg festivala “BISER JADRANA”. Uzbuđenje dostiže vrhunac u emisiji “DNEVNA SOBA”, koja će se emitovati uživo na RTCG, sa početkom u 17:35.

Nakon brižljive selekcije komisije, direktor festivala, gospodin Bojan Delić, ima čast da predstavi odabrane finaliste, čije su izvedbe ostavile neizbrisiv utisak na žiri i publiku. Ova najava donosi sa sobom uzbuđenje i iščekivanje dok se otkrivaju imena umetnika koji će se boriti za prestižne nagrade na ovom prestižnom festivalu.

Festival “BISER JADRANA” je postao sinonim za vrhunsku muziku i kulturno bogatstvo Jadranske regije, okupljajući talente iz različitih delova sveta. Njegova misija da promoviše izuzetne umetničke talente i neguje muzičko nasleđe Jadranskog područja ostaje neprolazna, a finalisti ovogodišnjeg izdanja predstavljaju najbolje što region može ponuditi.

Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog trenutka kada se otkrivaju imena finalista “BISERA JADRANA”. Pratite program RTCG u sredu, 15. maja, od 17:35, i budite svedoci kada se otkriju zvezde koje će zasijati na bini ovog prestižnog muzičkog događaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *