14/06/2024
in.in.rs

in.in.rs - nedeljni horoskop - in portal srbija

OVAN

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2024. godine obećava “ludilo” kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Ne samo da ćete preispitivati svoje emocije i odluke, nego možete da očekujete značajne promene koje će se odraziti na vaš život. Upravo ova nedelja može da bude prekretnica za vas. Na poslu budite istrajni u svojim namerama. Ne libite se da jasno pokažete zašto mislite da ste u pravu i da vaše ideje mogu da urode plodom. Ako se dovoljno potrudite, možete da unapredite finansijsku situaciju. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa sukob sa osobom iz poslovnog okruženja. Imate utisak da je granica pređena i pored toga što je vaš prag tolerancije bio veliki. Čuvajte se ishitrenih reakcija kako sukob ne bi eskalirao. Tokom ove sedmice stižu mnogobrojni pozivi i poruke od osoba iz prošlosti. Neće vam prijati, želećete da se fokusirate na sadašnji trenutak, ali i lični rast i razvoj. Odličan period za usavršavanje veština, dodatni kurs ili edukaciju. Moguće su glavobolje, više odmarajte. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BLIZANCI

Vaša veština komunikacije biće ključna tokom ove sedmice. Odličan period za pregovaranje o unapređenju na poslu, novim koracima u privatnom biznisu i novčana ulaganja. Tokom vikenda vas očekuje priliv novca! Rado ste viđeni gost svuda, a zvezde vas savetuju da ne propuštate društvene događaje. Ukoliko ste slobodni, jedno novo poznanstvo može da vam pomuti razum! Vreme je da se prepustite emocijama. Zauzete Blizance očekuje zanimljiva avantura sa partnerom, moguće iznenadno putovanje. Uvedite fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

RAK

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2024. godine donosi poteškoće na samom početku sedmice. Zvezde vas savetuju da ne odustajete i prihvatite pomoć članova porodice. Ne samo da će vam značiti da prebrodite sve što ne ide u vašu korist, nego će vam doneti i važnu lekciju – ne ostavljajte sve za poslednji čas. U ljubavi ste sumnjičavi prema partneru, niste sigurni kako da postupite. Ne odlažite ozbiljan razgovor. Ako ste slobodni, u vaš život se pojavljuje misteriozna osoba putem društvenih mreža. Očekujte poziv za sastanak. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

LAV

Nedelja ljubavi! Uživate u plodovima rada i odlučni ste da se prepustite emocijama. Obratite pažnju na kritike partnera, čini se da ostavljate pogrešan utisak. Ukoliko vam je stalo, ne libite se da uradite lep gest. Slobodni mogu da se “pozdrave” sa solo statusom, razvija se komunikacija sa osobom koju već dugo poznaju. Krajem nedelje možete da očekujete poziv iz inostranstva koji će se ticati vaših daljih planova i odluka na karijernom polju. Dobro se osećate. Uživajte Lavovi, ovo je vaša nedelja! Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

DEVICA

Umesto što ste toliko fokusirani na osobu koja to i ne primećuje, vreme je da se pozabavite sobom. Višak slobodnog vremena je glavni krivac za misli koje vam neprestano okupiraju glavu. Angažujte se, uvedite aktivnosti u svoj život ili pokrenite nove ideje koje će vaš posao podići na viši nivo. Ove nedelje čuvajte dokumenta i dobro proveravajte sve detalje važnih ugovora. Slobodnim Devicama se smeši tajna veza. Zvezde vas savetuju da se klonite zauzetih osoba. Ako ste zauzeti, čeka vas prijatno iznenađenje od partnera. Moguća prehlada. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2024. godine vam donosi preispitivanje prethodnih odluka. Smeta vam monotonija i željni ste avanture. Poslušajte savet starije ženske osobe. Ne dopada vam se atmosfera na poslu, sve oči su uprte u vas. Zvezde vas savetuju da pustite svoje rezultate da govore umesto vas. Tokom vikenda dobijate poziv da uradite nešto što nikada do sada niste. Prihvatite, prijaće vam! U ljubavi sve teče onako kako ste zamislili, a mnoge Device će preći na viši korak. Pojačajte unos vitamina i povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

ŠKORPIJA

Nedelja transformacije! Emocije su prenaglašene, spremni ste se za novu ljubav. Uživate u pažnji koju dobijate od osobe koja vam se dopada, ali i dalje sumnjate u iskrenost njenih namera. Budite otvoreni i spremni za ozbiljan razgovor. U poslu pravite sjajne rezultate, a vaš uspeh se daleko čuje. Dobijate vest koja će unaprediti vašu finansijsku situaciju. Škorpije koje su dugo u braku mogu da očekuju lepe vesti o proširenju porodice. Mogući bolovi u leđima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2024. godine kaže da morate da se koncentrišete na svoje napore kako biste postigli cilj. Ne plašite se poteškoća i prepreka, lako ćete ih savladati. Poboljšaće se odnosi sa poslovnim partnerima, kolegama i nadređenima. Četvrtak je odličan dan za pokretanje promena. Važno je samo da pravilno postavite plan i oprganizaciju. Pokušajte da budete tolerantniji prema voljenim osobama, obuzdajte svoje burne emocije. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

JARAC

Ove nedelje vas očekuje mnogo prijatnih emocija i dobrih vesti. Vaše aktivnosti mogu da ostave pozitivan utisak u društvu. Moći ćete da povećate svoj autoritet i ostvarite profit. Možete da računate na pomoć prijatelja, sami će je ponuditi. Ako imate vremena za razmišljanje, preispitajte svoj pogled na porodični život. Slobodni Jarčevi nisu zainteresovani za komunikaciju koja im se nudi, dok zauzete očekuju promene radi jačanja odnosa sa partnerom. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

VODOLIJA

Poslovna putovanja ili preseljenja mogu da budu veoma uspešna ove nedelje. Uz pomoć svog šarma možete mnogo da postignete, ali ga ipak ne zloupotrebljavajte i ne manipulišite ljudima. Budite iskreni prema sebi i onima oko sebe. Zvezde vas savetuju da direktno kažete čime niste zadovoljni. Tokom vikenda vas čekaju sjajne aktivnosti sa porodicom. Ljubav vam trenutno nije fokus, pa će i cela sedmica proteći bez većih promena. Više spavajte. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2024. godine kaže da nećete ni primetiti kako ćete se lako nositi sa svim svojim zadacima i obavezama. U drugoj polovini nedelje su moguća iznenadna poslovna putovanja, a imaćete priliku da kombinujete posao sa zadovoljstvom. Ako se poteškoće dogode na ljubavnom planu, vredno je da pokažete strpljenje. Slobodne Ribe izlaze iz zone komfora. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *