14/06/2024
in.in.rs

in.in.rs - nedeljni horoskop - in portal srbija

OVAN

Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine donosi niz prilika koje ste dugo čekali. Ukoliko ste planirali da promenite posao, ova nedelja je odličan period! Stižu šanse koje će značajno poboljšati finansijsku situaciju. Ljubavna situacija kod zauzetih prolazi bez većih promena. Ukoliko ste slobodni, savet je da prihvatate pozive na društvene događaje. Otvara se mogućnost za zanimljivo poznanstvo koje će vam privući pažnju. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

TEKST SE NASTAVLJA POSLE OGLASA

Sponsored by Midas

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa turbulentne dane. Skupite snagu da prebrodite sve iznenadne poteškoće, jer krajem nedelje stiže nagrada. Uverićete se da se trud isplatio, a možete očekivati i novčani priliv. Ljubavna situacija vas buni. Niste sigurni u iskrenost namera partnera ili osobe koje vam se dopada. Komunikacija je ključ uspeha, ne ustručavajte se da jasno kažete šta očekujete. Slobodni će dobijati mnogo poruka i poziva od osoba kojima se dopadaju. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

BLIZANCI

Nedelja transformacije! Neočekivani događaj početkom sedmice otvoriće vam nove vidike i probuditi želju za promenama. Pozitivnu energiju prenosite i na bliske ljude, a ovo može da bude i nedelja jačanja porodičnih odnosa. Nije povoljan trenutak za novčana ulaganja ili novčane pozajmice. Ako ste zauzeti, moguće su nesuglasice sa partnerom zbog nedostatka razumevanja. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RAK

Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine donosi sjajno iznenađenje! Bićete preplavljeni emocijama i spremni da pređete na viši korak sa partnerom. Ako ste slobodni, možete da se pozdravite sa solo statusom. Počinje nova ljubavna priča! Ukoliko se bavite privatnim biznisom, sledi veliki uspeh. Odličan period za širenje kontakata i sklapanje važnih ugovora koji će se dugoročno isplatiti. Uvedite fizičku aktivnost, mogući su bolovi u leđima. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

LAV

Tenzija, nervoza i konflikti. Poslovna situacija se neće odvijati baš onako kako ste očekivali, ali se potrudite da se van radnog mesta potpuno isključite. Negativno raspoloženje može da bude uzrok konflikta sa partnerom ili nekim članom porodice. Krajem nedelje povedite računa o tonu komunikacije. Postoji mogućnost da budete pogrešno shvaćeni, a to može da se odrazi na cilj koji želite da ostvarite. Više spavajte. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

DEVICA

Imate želju da se izolujete, napunite baterije i posvetite privatnom životu. Ovo je nedelja kada možete da odmorite i uživate u plodovima rada. Emocije su posebno naglašene, ne ustručavajte se da ih pokažete. Osoba koja vam je u mislima želi da joj budete posvećeni, iznenadite je lepim gestom. Povoljan trenutak za velike kupovine koje bi vaš enterijer učinile lepšim. Ako vam se neko obrati za pomoć, izađite mu u susret. Vratiće vam se višestruko. Mogući bolovi u leđima. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine vas upozorava na osobu koju ste nedavno upoznali. Ne otkrivajte svoje planove olako ako ne želite da se izjalove. Sredinom nedelje stiže poslovna ponuda koja će vas “baciti” u duboko razmišljanje. Zvezde kažu da slušate svoju intuiciju i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Partner ima brojne kritike, ali vreme je da stavite prst na čelo i razmislite da li preterujete u zameranju sitnica. Ako ste slobodni, neko iz prošlosti opet kuca na vrata. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

ŠKORPIJA

Nedelja rada, reda i discipline! Spremni ste da zavrnete rukave i pokažete sve svoje sposobnosti i veštine. Željni ste napredovanja, a ovo je period koji vam ide u prilog. Imaćete veliku podršku od ljudi na položaju, ali na vama je da napravite prvi korak. Ljubavne varnice se osećaju u vazduhu, prija vam osoba koju ste nedavno upoznali. Zauzete očekuju zanimljivi trenuci sa partnerom, moguće je iznenadno putovanje. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine kaže da shvatate da nema ništa loše u tome da pokažete svoju ranjivu stranu. Ne želite više da glumite hladnoću i nezainteresovanost. Slobodni, neka osoba koju dugo poznajete priznaće vam svoja osećanja. Zauzeti, očekuje vas ozbiljan razgovor o budućnosti sredinom nedelje. Ne donosite nagle odluke. Dobro se osećate, uradite krvnu sliku preventivno. Najbolji dani će vam biti petak i nedelja.

JARAC

Savet za ovu nedelju je da ne preuzimate na sebe previše obaveza. Oslonite se na kolege koliko možete. Gledajte da u svemu pronađete nešto dobro i provodite vreme sa ljudima koji vas vole. Horoskop vam donosi važnu lekciju i na polju ljubavi – ne terajte inat jer vam ništa dobro neće doneti. Fokusirajte se na sadašnje trenutke i prošlost ostavite iza sebe. Mogući su problemi sa crevima. Najbolji dani će vam biti ponedeljak i četvrtak.

VODOLIJA

Napravite dobar plan za posao. Dobra organizacija biće ključna za uspeh tokom ove nedelje. Savet je da prihvatate previše obaveza, već samo onoliko koliko je u vašoj moći da postignete. Pazite na rokove. Preko prijatelja možete doći do novog poznanstva. Ne nervirajte se jer nemate idealnu komunikaciju sa partnerom, imajte malo više strpljenja. Ako ste slobodni, tokom vikenda možete da očekujete zanimljiv flert. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine donosi puno smeha, lepih događaja i pozitivne energije! Ovo je vreme kada ćete uživati u svemu što se oko vas dešava. Iskoristite nalet energije da unovčite svoju kreativnost. Odličan period za dodatni kurs, usavršavanje veština ili edukaciju. Partnera oduševljavate angažovanjem, prijaće vam komplimenti. Slobodnima se smeši nova ljubav! Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

in.in.rs/MONDO

Autor: T.V

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *