14/06/2024

OVAN

Nedeljni horoskop od od 30. oktobra do 5. novembra 2023. godine vam donosi nova poznanstva i konekcije. Bićete u prilici da ostvarite pozitivan utisak na poslu. Vaš trud će se isplatiti, ali nemojte previše da poletite. Ulažite u sebe više nego u druge. U ljubavi ste nesigurni u odnos koji imate. Vreme je za razgovor i rešavanje nedoumica. Više se krećite. Mogući su bolovi u kičmi. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BIK

Ove nedelje zvezde vam nalažu da budete organizovaniji i predvidljivi. Čeka vas toliko obaveza te se na vreme pripremite. Trudite se da ne obećavajte drugima što ne možete da ispunite. Slobodni Bikovi uživaju u pažnji, još niste spremni za nešto više. Zauzete čeka razrešavanje nedoumica. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

BLIZANCI

Čekaju vas velike promene na poslovnom i ljubavnom planu. Moguće je da ćete razmišljati o dodatnoj zaradi i ponudama. Želite da se pokrenete više i imate smisao. Na dobrom ste putu! U ljubavi slobodni razmišljaju o vezi, dok zauzeti dolaze do raskršća. Dobro razmislite. Više unosite vitamina! Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

RAK

Početak nedelje užurban, radićete i tuđe poslove te naoštrite živce. Izbegavajte zaduživanja, nije povoljan period. Mogući je poziv na kratko putovanje. Zašto da ne? Prijaće vam odmor od stresa. Partner vas ne razume, čini vam se na nemate podršku. Ne prećutkuje nezadovoljstvo, već otvoreno pričajte o tome. Slobodni su željni nove avanture. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

LAV

Želite toliko toga da uradite, ali i sami znate da ne možete da se duplirate. Pokušajte da delegirate dužnosti i obaveze. Obratite pažnju na transakcije i potpisivanje papira. mogla bi da se potkrade greška. U ljubavi sve ide svojim tokom. Zauzeti uživaju u ljubavi, dok slobodni će naići na zanimljivu dušu ili možda čak srodnu dušu. Vežbajte više! Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

DEVICA

Povećana nervoza i impulsivnost početkom nedelje. Potrebno je da se okružite pozitivnim ljudima. Prijaće vam fizička aktivnost i druženje. Obratite pažnju na finansije i pokušavajte da se ne zadužujete bez potrebne. U ljubavi budite direktni i jadni. Druga strana ne može da vam pročita misli. Mogući su bolovi na ranijim povredama. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop od  od 30. oktobra do 5. novembra  2023. godine vas donosi nova uviđanja i rezonovanja. Otkrićete šta zaista želite i šta vam je potrebno kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Obratite pažnju u saobraćaju. Mogući su problemi sa zakonom ili sa papirologijom. Slobodne Vage poželeće da se skrase, dok one zauzete nailaze na manje nesuglasice. Osloniti se na strpljenje i kompromis. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

ŠKORPIJA

Ove nedelje poželećete da se izolujete od svih. To i nije dobra ideja s obzirom da vas čeka dosta obaveza i kontakata sa ljudima. Dobro bi bilo da se oslonite više na sebe i svoju intuiciju, a manje na tuđa mišljenja. U ljubavi očekujte više nego što bi trebalo. Budite realni! Najbolji dani biće vam petak i subota.

STRELAC

Spremite se na užurbani i radnu nedelju. Oni koji imaju privatni biznis ili su na rukovodećim pozicijama posebno će biti pod pritiskom. Budite istrajni jer vas krajem nedelje očekuje povoljan period. Moguće je i manje putovanje i uživanje kraj drage osobe. Obratite pažnju na krvni pritisak. Najboli dani biće vam sreda i subota.

JARAC

Početak nedelje obratite pažnju da sve obavite na vreme kako vas obaveze ne bi stigle za vikend. Prija vam gde se trenutno nalazite, ali i dalje žudite za promenama. Dobro razmislite šta vam zaista nedostaje u ljubavi, a šta vi očekujete od partnera. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

VODOLIJA

Imate osećaj da vas prate senke iz prošlosti. Moguće da ćete da sretnete jednu osobu koja vam je nekada bila važna. Na poslovnom polju potrudite se da ne forisirate samo svoju stranu priče. U suprotnom mogli biste da doživite nepriajtnosti. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra 2023. godine vas upozorava da ne prenagljujete sa odlukama u poslu. Mogli biste da napravite dugoročne greške. Oslonite se na bliske ljude. Nekome će sredinom nedelje biti potrebna vaša pomoć. Mogući je i kraći put u inostranstvo, pametno raspoložite novcem, trebaće vam. Na ljubavnom polju težite ka kompromisu i razumevanju. Mogući su problemi sa varenjem i stomakom! Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *