14/06/2024

OVAN

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2023. godine vam donosi preispitivanje o prethodnim odlukama. Na samom početku ove sedmice dobijate vest da ste ostvarili ono na čemu ste dugo radili, ali vam se ne dopada što nova uloga sa sobom nosi i niz odricanja. Pred vama je važna odluka. Skloni ste zameranju sitnica partneru, potrudite se da budete objektivni. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo tokom vikenda. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa poslovnu ponudu koja može da promeni vaš dalji tok karijere. Pred vama je “veliki zalogaj” i spremni ste da ga uzmete. Finansijska situacija se poboljšava. Povoljan period za jačanje odnosa sa partnerom, zajedničke aktivnosti mogu da vam pomognu. Slobodnim Bikovima se smeši komunikacija sa osobom iz prošlosti. Budite mudri, emocije će biti poljuljane. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BLIZANCI

Vaša kreativnost i intelektualna radoznalost će procvetati ove nedelje. To će vam pomoći da brzo rešavate probleme i dolazite do inovativnih rešenja. Budite spremni na promene i prilagodite se novim okolnostima na poslu. Iskoristite ovu priliku da sa partnerom razgovarate o svojim osećanjima i planovima za budućnost. Ako ste sami, ne dozvolite da vam usamljenost pokvari raspoloženje. Sada je vreme da radite na sebi i razvijate svoje veštine. Zdravlje dobro. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

RAK

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2023. godine donosi pozitivnu energiju kojom zračite! Osećate se dobro zbog lepih gestova koje ste uradili za svoje prijatelje i prija vam osećaj da vam se drugi dive. Posvetite se poslu, odlična nedelja za dodatnu zaradu! U ljubavi sve teče kako treba, vikend je rezervisan za romantiku. Ako je vaš status “solo”, pričekajte vikend – stiže zanimljiva poruka od misteriozne osobe. Povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

LAV

Nedelja opreza! Budite pažljivi sa finansijama u ovom periodu. Iako imate tendenciju da budete impulsivni, pokušajte da se suzdržite od nepotrebnih troškova. Razmotrite svoj budžet i fokusirajte se na dugoročne ciljeve. Ova nedelja je posebno interesantna za Lavove kada je u pitanju ljubav. Osećate se kao prava zvezda, spremni ste da zasijate i privučete pažnju, a vaša harizma će biti na vrhuncu. Ako ste u vezi ili braku, očekujte mnogo strasti i romantike. Moguća prehlada. Najbolji dani biće vam petak i subota.

DEVICA

Pad energije, motivacije i volje. Privatna situacija vam ne dozvoljava da se posvetite poslu, makar ne tempom na koji ste navikli. Razgovarajte o problemima, podelite emocije sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Ovo može da bude ključan period za konačno rešenje. Zvezde naglašavaju da neko ne deli ista osećanja i da vas osećaj ne vara. Posvetite se zdravim navikama, prijaće vam osećaj da radite dobro za sebe. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2023. godine vam donosi konflikt sa bliskom osobom. Savet je da ne dokazujete da ste u pravu, već da budete voljni da saslušate drugu stranu. Pomalo ste zapostavili prijatelje. Imate sposobnost da usmerite svoju pažnju na detalje i organizujete zadatke efikasno. Sada je pravo vreme da se posvetite poslu. Kod zauzetih Vaga nema većih promena, dok će slobodne biti sklone flertovanju na važnim okupljanjima. Više spavajte. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

ŠKORPIJA

Ova nedelja donosi duboke promene i emocionalne izazove za Škorpije. Budite spremni na otvorene i iskrene razgovore sa partnerom. Delikatne teme treba rešiti sa razumevanjem. Solo Škorpije mogu da se suoče sa svojim strahovima i nesigurnostima u ljubavi. Očekuju vas izazovi na poslovnom planu, potrudite se da ostanete fokusirani. Prihvatite pomoć starijeg kolege. Odmarajte što više možete. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2023. godine kaže da izbegavate rizična novčana ulaganja i impulsivne kupovine. Fokusirajte se na štednju i postavljanje stabilnih temelja za svoju budućnost. Možda ćete morati da se suočite sa promenama u radnom okruženju. Povoljno vreme za sve Strelčeve koji razmišljaju o proširenju porodice ili prelasku na viši nivo u ljubavi. Slobodnim Strelčevima se smeši nova ljubav! Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

JARAC

Dinamična nedelja za Jarčeve! Imate priliku da napredujete i ostvarite svoje ambicije. Radite na izgradnji dobrih odnosa sa kolegama i nadređenima, jer će vam to pomoći da ostvarite napredak. Ovo je nedelja kada ćete shvatiti da vam je najviše potreban balans između poslovnog i privatnog života. Ako ste zauzeti, osigurajte vreme za zajedničke trenutke. Slobodni Jarčevi mogu da se suoče sa smanjenom željom za flertovanjem, ali to je privremeno. Mogući problemi sa glavoboljama. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

VODOLIJA

Ova nedelja Vodolijama donosi mogućnost za kreativnost, društvene aktivnosti i promene. Vaša ljubavna sfera će biti aktivna. Ako ste zauzeti, budite spremni na duboke i iskrene razgovore sa partnerom, rešićete eventualne nesporazume. Odličan period za sve one koji posluju sa strancima, otvara se mogućnost za saradnju sa nekim iz inostranstva. Ako se bavite privatnim biznisom, stiže novac. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2023. godine kaže da se ove nedelje klonite priča “rekla-kazala” kako biste izbegli bespotrebne nesporazume. Nije povoljan trenutak za podizanje kredita i druge novčane pozajmice. Krajem nedelje stižu promene na privatnom planu. Planirajte romantične večere ili izlete kako biste obnovili strast. Ako ste slobodni, ne žurite u ozbiljnu vezu, već uživajte u flertu i upoznavanju različitih osoba. Zdravlje dobro. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *