14/06/2024

Nemanja Gudelj je nedavno bio na transplantaciji kose

Foto: Instagram printscreen/ raznatovicanastasija

Fudbaler Nemanja Gudelj, dečko pevačice Anastasija Ražnatović, nedavno je otišao na transplantaciju kose zbog zalistaka koje je imao. On je ceo proces kroz koji je prošao na jednoj klicini u Turskoj podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i preneo im svoje iskustvo.

Anastasija je sada podelila njihovu zajedničku fotografiju na storiju na Instagramu, a mogu da se vide prvi rezultati na Nemanjnoj kosi.

Nemanja na fotografiji grli mladu pevačicu, a ne može da se ne primeti da je promena dosta uticala na njegov izgled i da sada ima mnogo više kose u prednjem delu glave.

Foto: printscreen/ Instagram/ Anastasija Ražnatović

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti. Deaktivirala je profil na Instagramu, kako bi se potpunosi posvetila svoj oporavku, ali je nedavno na oduševljenje pratioca ponovo aktivna i redovno deli deliće svog dana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *