x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
OD SUBOTE 1. JULA KREĆE NOV NAČIN NAPLATE INFOSTANA: Od tog dana i ova će stavka koju niste plaćali decenijama morati da se plati - IN PORTAL SRBIJA

OD SUBOTE 1. JULA KREĆE NOV NAČIN NAPLATE INFOSTANA: Od tog dana i ova će stavka koju niste plaćali decenijama morati da se plati

BEOGRAD – Skupština Grada Beograda, na sednici održanoj 13. aprila ove godine, donela je Odluku o izmeni Odluke o načinu plaćanja komunalnih usluga na teritoriji grada Beograda kojom se reguliše pokrivanje troškova naplate naknade komunalnih usluga.

Na osnovu te odluke, Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije”, počev od 1. jula 2023. godine, nema pravni osnov za pokrivanje troškova naplate naknade komunalnih usluga na osnovu jedinstvene uplatnice.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Naknadu će naplaćivati pružaoci platnih usluga pri prijemu uplata, u skladu sa svojom tarifom naknada za usluge fizičkim licima, saopšteno je iz JKP-a „Infostan tehnologije”.

Podsetimo, do sada su građani bili oslobođeni obaveze plaćanja provizije na uplatnice “Infostana” što je išlo na teret javnih preduzeća. Građani će po novim pravilima sami snositi trošak provizije na mesečne uplatnice “Infostana”.

in.in.rs/Kurir.rs/Blic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *