x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Oglasilo se Tužilaštvo: Počinjeno je krivično delo teško ubistvo - IN PORTAL SRBIJA

Oglasilo se Tužilaštvo: Počinjeno je krivično delo teško ubistvo

Oglasilo se Tužilaštvo, odakle je navedeno da je dvojici osumnjičenih da su ubili devojčicu iz Bora tako što su je udarili službenim vozilom i zakopali njeno telo, određeno zadržavanje.

Tužilaštvo u Boru se oglasilo i saopštilo da je S.J. i D.D. određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

“Dana 04.04.2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26.03.2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ u vezi čl.33 KZ”, stoji u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *