x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
On je otpevao jednu od najlepših balada u istoriji muzičke scene - IN PORTAL SRBIJA

On je otpevao jednu od najlepših balada u istoriji muzičke scene

Popularni pevač Šako Polumenta može slobodno da se pohvali velikim brojevim hitova koje traju godinama, kako na nastupima tako i kod mnogih kolega koji pevaju na svojim nastupima upravo Šakine pesme. Ali jedna pesma se posebno izdvojila i ostavila je najdublji trag na muzičkoj sceni i možemo slobodno reći da se upisala u samu istoriju muzike.Pesma koja je osvojila srca svih generacija i ostavila duboke tragove na duši i srcu , pesma uz koju se veselilo, plakalo, izjavljivala ljubav i dočekivale zore u kafanama  jeste pesma ” Dišem za tebe

Šako nije ni slutio te davne 2002 godine da će promeniti kako svoju muzičku karijeru tako i sudbinu muzičke scene , iako je pesma mirisala na hit ona je postala više od toga , ušla je u istoriju a Šako Polumenta se upisao u muzičku istoriju , pevač koji sa ponosom može da kaže da ima bogatu karijeru sa velikim hitovima za sve buduće generacije i sve buduće godine koje tek dolaze.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *