24/06/2024

Sandra Afrika i Emir Đulović snimili su spot za njihovu duetsku pjesmu “Skote moj” koja se našla na Afrikinom novom albumu “Zaboravljena lutka” koji je svjetlost dana ugledao sredinom ovog mjeseca. Na snimanju se dogodila i jedna neobična situacija koja se srećom po Emira, na kraju dobro završila.

– Tokom jedne scene baš sam mogao dobro da povrijedim leđa. Dok sam uskakao u zadnji dio kamioneta, kao otvoreni gepek ili prikolica, Sandra je malo više dala po gasu i zamalo da se loše završi – ispričao je kroz smijeh Emir Đulović gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

Snimanje su nastavili na salašu, što Đuloviću također nije bilo najprijatnije s obzirom na prethodno iskustvo sa konjima.

– Ja ne znam koji ovo već po redu spot da snimam i sve su nešto konji prisutni. Bili smo i na salašu, snimali nešto sa konjima i uvijek sa njima bude nekih nezgoda. Jednom mi, ranije na nekom snimanju konj zgazio nogu, pa mi sad nije bilo baš prijatno – ispričao je Đulović kroz smijeh.

Kako je Sandra Afrika ranije ispričala, nije bilo lako naći kolegu s kojim će snimiti ovaj duet. Prema njenim riječima originalna intonacija pjesme je veoma visoka, ali je na kraju Emir to uspio, a njihov duet već bilježi milionski broj pregleda.

EMIR ĐULOVIĆ FEAT. SANDRA AFRIKA – SKOTE MOJ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *