14/06/2024

U svojoj najnovijoj muzičkoj kreaciji, svetski poznata pevačica Šakira nije se ustručavala da istakne lične aspekte svog života, uključujući i neke skandale iz prošlosti. U spotu za svoju pesmu “Šefe,” Šakira je iznenadila mnoge tako što je uključila lik dadilje koja je navodno otpuštena bez nadoknade i koja je igrala ključnu ulogu u njenom prethodnom braku sa fudbalskom zvezdom Gerardom Piqueom.

Ova pesma, izvođena na španskom jeziku u saradnji sa meksičkim bendom Fuerza Regida, ne samo da je vizuelno privlačna, već takođe sadrži i emotivne stihove koji se direktno odnose na situaciju s dadiljom. U pesmi, Šakira peva: “Lili Melgar. Ova pesma je za tebe, nisu te nadoknadili.”

Ova izjava otvoreno komentariše situaciju dadilje Lili Melgar koja je, prema izveštajima, otpuštena bez naknade nakon što je, navodno, Šakira obavestila Piquea o navodnim neverama. Ova pesma nije prvi put da Šakira koristi svoju muziku kako bi izrazila svoje osećaje i reagovala na događaje iz svog privatnog života.

Spot za “Šefe” predstavlja šarmantnu kombinaciju muzike i narativa koji će sigurno privući pažnju publike širom sveta. Šakira ostaje umetnica koja se ne plaši da se izrazi kroz svoju muziku, što je jedna od karakteristika koje su je učinile globalnom ikonom zabave.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *