14/06/2024

Pevačica Snežana Đurišić već nekoliko godina uživa u vezi sa partnerom Vanjom Milošević, koji joj je velika podrška privatno i poslovno. Baš kao i ona njemu, iako joj je medicina kao umetniku strana.

– Uvek mi znači Vanjina podrška i što je tu, pogotovo cele porodice, a posebno osobe sa kojom živite i kojoj verujete. Često daje i savete i mišljenja, ali to ne doživljavam kao loš komentar – započela je Snežana i dodala da rasprave moraju biti deo partnerskog odnosa, a ne da se prećutkuju određene stvari.

– Normalno da treba da postoje rasprave, da bi ljubav postojala. Uvek se čovek koji ima stav i mišljenje, bori, to je nešto prirodno.

Đurišićeva se nedavno našla na jednom prestoničkom događaju, gde joj je uručena nagrada “Oskar popularnosti“.

– Svaka nagrada je priznanje rada do tog dana, tako da tada shvatite da ništa niste uzaludno. Uvek mi je drago i ponosna sam na to – rekla je pevačica, a onda se dotakla i prve nagrade koju je dobila:

– Uvek se setim prve nagrade, to je bilo prvo mesto kada sam imala devet godina i time sam dobila pravo da snimim prvu pesmu.

Iako mnogi pevači, koji su duže u poslu, ističu da je nekada bilo teže, Snežana se ne slaže u potpunosti sa tim.

– Odgovor ima dva kraja. Sa jedne strane je teže, a sa jedne strane lakše nama. U vreme kada sam počinjala mogao je samo onaj ko zna, a danas odmah uđu na velika vrata pa ko se snađe, ko opstane, ali uglavnom se pogube jer to nije nimalo lako. U ovoj “estradnoj jazbini“ treba biti iskusan da bi čovek opstao – kaže ona i dodaje, da iako danas svi žele da budu pevači do toga ne može doći veoma lako.

– Svako ima pravo da sebe vidi kako hoće, ali jedini pokazatelj je rezultat. On određuje tačnost onoga što ste rekli o sebi. Imamo previše pevača sumnjivog kvaliteta, ali publiku ne možeš prevariti.

Iako je dugo u ovom poslu, još na početku karijere, osetila je ljubomoru od strane kolega.

– Bilo je podmetanja nogu, primetim. Ne zamerim, razumem. Savetujem samo da budu vredni i radni, to je jedini način. Bilo mi je krivo dok nisam sve stavila na svoje mesto – iskrena je Snežana.

Pevačica je već dugo sastavni član žirija “Zvezda Granda“ i često se priseti svojih početaka, baš kada vidi mlade izvođače na bini.

– Mnogi ne bi verovali, ali kada ugledam sve njih u takmičenju vidim sebe u nekom vremenu tamo i to je razlog zašto nisam stroga prema njima – započela je Đurišićeva i dodala da je svoju naslednicu pronašla upravo u tom takmičenju.

– Možda je to Sandra Mladenović, najbliža je onome što radim. Volela bih da ostane takva, kakva jeste, predivna je i cura i pevačica.

in.in.rs/BLIC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *