16/07/2024

Mirza Delić, jedan od najboljih vokala iz Bosne i finalista Zvezda Granda 2017. godine, izbacio je novu pesmu i spot pod nazivom “Preskupa si”.

Nakon učešća u Zvezdama Granda koje mu je donelo mega popularnost među publikom Balkana, Mirza je izdao sedam pesama, a ovih dana još jednu, za koji mnogi kažu da bi mogla postati hit.

Muziku za pesmu pod nazivom “Preskupa si” potpisuje Pavle Radulović sa aranžmanom Nedima Melkića NEDE I NMT Studija, dok je tekst napisala Gordana Gvozdenović.

Sve ranije Mirzine pesme i spotovi prošli su veoma zapaženo među balkanskom publikom, te ništa manje ne očekujemo ni od ove pesme.

Od ostvarivanja popularnosti u Zvezdama Granda pa sve do sad Mirza ne prestaje sa domaćim, evropskim i američkim turnejama, a njegovi nastupi poznati su kao nastupi gde je ,,lom” i sjajna atmosfera sa uvek do zadnjeg mesta punim klubovima.

Iako je veoma popularan među publikom ne pojavljuje se baš često u medijima, a to objašnjava tim da je po prirodi nenametljiv i da je kako on kaže ,,umjetnička duša”.

Na kraju, Mirza nam je obećao velike nove projekte i hitove koji treba uskoro da budu pred publikom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *