14/06/2024

VODITELJ i glumac Dragan Marinković Maca, progovorio je o najtežim životnim momentima i odnosu sa suprugom Jovanom.

Supruga poznatog glumca i voditelja pre nekoliko godina imala je spontani pobačaj dok je u trećem mesecu trudnoće nosila trojke. Ovom prilikom prisetio se teškog perioda, pa otkrio sve o odnosu sa članovima porodice, a posebno suprugom.

– Ne priča niko sa mnom u kući, ja sam otac na službenom putu. Stigne se sve, ovo je posao, a porodica i prijatelji je nešto što je tu, što je neminovno. Imam divno stvorenje pored sebe, na početku joj nije bilo baš drago što sam javna ličnost, ali sam joj objasnio da nisam javno dobro. Uvek postoji doza ljubomore i kopka te. Funkcionišemo dobro uglavnom – priča Maca.

Foto: ATA images

– LJudi se prepoznaju, kad pored nekog spavaš i deliš postelju… Kad sam prošao kroz agoniju gubitka deteta, shvatio sam da treba da kao javna ličnost ukažem na to. Naravno da očvrsneš. Shvatili smo da smo srasli, mada nam taj događaj nije bio potreban. Prepoznaš se u teškim trenucima. Što želim sebi, želim i drugima. Biti roditelj je jedna od najozbiljnijih uloga. Treba znati napraviti čoveka od tog deteta. Ne treba biti samo biološki roditelj, već u pravom smislu roditelj – poručio je Marinković u “Premijera – Vikend specijalu”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *