14/06/2024

03, July, 2023, Belgrade - At Aleksandra Prijović's media conference held in Štark Arena, it was revealed that the upcoming Belgrade concert scheduled for September 29, 2023 was sold out, and tickets for another concert on September 30 were put on sale. Aleksandra Zivojinovic - Aleksandra Prijovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 03, jul, 2023, Beograd - Na konferenciji za medije Aleksandre Prijovic odrzanoj u Stark Areni, otkriveno je da je predstojeci beogradski koncert koji je zakazan za 29. septembar 2023. godine rasprodat, te su u prodaju pustene karte za jos jedan koncert, 30. septembra. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović vrlo je emotivna kada je u pitanju njen predstojeći koncert u Areni

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je veliki korak u karijeri kada je zakazala solistički koncert u Areni. Po svemu sudeći tražiće se karta više, a pevačica je spremna da oduševi publiku.

Ona je danas održala konferenciju za medije, a sve vreme je bila veoma emotivna.

– Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre 10 godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Sa ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu beogradsku Areni koja će biti 30. septembra – rekla je u suzama.

Aleksandra kaže da i pored toga što nastupa svakog vikenda i stalno je sa publikom, sada ima tremu kakvu nikada nije osetila:

– Nastupam svakog vikenda, godinama, nemam toliku tremu, ali verujte mi da sam sada doživela takvu tremu, da je možda ni u takmičenju nisam imala. Ovo je nešto o čemu sam maštala go dinama i hvala Bogu ispunilo se – dodala je Aleksandra.

foto: ATA images

– Mislim da svi uvek maštamo o najvećim stvarima i da se trudimo i radimo da dođemo do toga. Ja sam ovog celog života, ne mogu da kažem znala, ali imala sam osećaj. Niko mi nije verovao, ali sam znala da sam rođena za ovaj posao i da ću napraviti nešto veliko – istakla je Aleksandra.

Savete će, naravno, potražiti od Lepe Brene koja je jako srećna zbog njenog uspeha.

– Brena je bila mnogo ponosna i srećna! Jedva čekam da me posavetuje, jer ako neko ima iskustva – ima ona.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *