14/06/2024

Ana Bekuta je objavila novu pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ i tako razveselila hiljade obožavalaca iz celog regiona. Ovom pesmom diva najavljuje svoj jubilarni 20. album, koji izlazi 27. novembra.

Pesma donosi prepoznatljiv zvuk koji Bekuta neguje već decenijama, a koji joj je već doneo desetine vanserijskih hitova koji su neizostavni deo svih proslava i muzičkih repertoara širom regiona, dok je njen vrhunski vokal ponovo došao do punog izražaja.

„Zadovoljstvo mi je da vam predstavim pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“, kao najavu mog novog albuma koji izlazi 27. novembra. Sigurna sam da ćete u pesmi na neki način prepoznati i moju sudbinu i da ćemo je uskoro svi zajedno pevati. Zahvaljujem sjajnim autorima na prelepoj melodiji, sjajnom aranžmanu i tekstu u kome će se mnogi pronaći“, rekla je Ana Bekuta.

Spot za pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ danas se premijerno pojavio na YouTube kanalu Free Zone i na popularnoj radio stanici Lola. Na osnovu prvih reakcija publike, već je jasno da će pesma postati veliki hit. Autor muzike je Mlađan Dinkić, tekst je napisao Mirko Senkovski Geronimo, dok aranžman potpisuje Saša Milošević Mare. U spotu se kao specijalni gost pojavljuje i glumac Vladan Savić iz popularne TV serije Igra sudbine, kao i njegov sin Filip.

in.in.rs/PressSerbia

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *