23/05/2024

Andrea Ivanova, devojka iz Bugarske sa svojih 26 godina ponela je titulu osobe s najvećim ustima na svetu, a kako kaže, ne planira da stane, je želi da postane “Balkanska barbika”.

Nakon više od 40 obavljenih korekcija usana koje je platila oko 22.000 evra uradila je i četiri hijaluronska ubrizgavanja u jagodice, zbog usana koje su joj “spuštale” lice. 

Inače, usta nisu jedina koja je radila. Ona je dala i 3.500 evra kako bi povećala grudi, pa sada osim predimenzioniranih usana, ima i upadljiv dekolte. 

“Ne volim jednostavne i dosadne pojave ni pojavljivanja. Zato sam i odlučila da promenim svoj izgled. Za mene je prirodna lepota veoma dosadna. Moja ljubav prema ekscentričnosti privlači mnoge muškarce, ali mnoge i odbija jer me smatraju ludačom”, rekla je svojevremeno.

Andrea je započela svoju šokantnu transformaciju 2018. godine, a pojedine fotografije iz prošlosti svedoče da je pre prvih korekcija bila veoma lepa devojka. 

Što se usana tiče, ona tvrdi da s njima još nije gotova, da će ih još koji put povećati i uprkos upozorenjima lekara, odnosno tome što su već sada toliko velike da joj gotovo zatvaraju nozdrve.

in.in.rs/PRVA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *