26/05/2024

Postoje neke teme koje će muškarci radije ispričati svojim prijateljima, nego ženi. Razlog je to što, kada muškarac bude iskren, može se dogoditi da se ženi ne sviđa poneka kritika. Muškarci se tada povlače, a o svojim problemima pričaju sa prijateljima. Evo koje su to najčešće stvari koje muškarci ženama često prećutkuju.

Seksualni odnos

Muškarci vole seks, promene u krevetu, novosti. Otvoreni su za sve i vole aktivne partnerke. Kad započnu razgovoro sa ženom o tome, može se dogoditi da ih one pogrešno shvate. Žene se mogu osećati kao da im muškarac nešto zamera, umesto da se potrude da ga shvate i uvedu neke promene. Zato se muškarci radije jadaju svojim prijateljima, a sa ženmo ne vode takve razgovore. 

Gde je romantika?

Žene često zahtijevaju od partnera više romantike. To uključuje preuzimanje inicijative, maženje, ljubljenje. Ako želite više pažnje ili zagrljaj, onda mu to i recite. Muškarci ne mogu da čitaju misli. 

Vole stvari koje vi ne volite

Muškarci često lažu kada kažu da ne vole crtane filmove, akcijske filmove, Simpsone i sl. Te stvari često gledaju jer ih opuštaju i ne zahtevaju veliki angažman, ali mogu i bez toga. Ako želite da radite nešto pametnije, trebalo bi da pronađete način da im to predstavite. 

Ispunjavaju ženama želje na silu

Muškarci često pristaju da rade stvari koje žene žele samo da bi održali mir u kući. Ako primetite da vaš partner nevoljko pristaje na neku aktivnost koju želite, nemojte se ljutiti. Lepo je od njega što je pristao kako bi vas usrećio, iako mu ta vrsta zabave možda ne odgovara. 

On nije vaš “grejač”

Nekim muškarcima smeta to što su vam stopala uvek hladna i što baš on mora da vas greje, ali to vam neće direktno reći. Naravno, postoje i oni kojima to ne smeta. Razmislite o tome da koristite termofor ili dodatno ćebe u krevetu. 

Razgovor bez velikih priprema

Kada im kažete da želite da razgovarate, muškarci najčešće pomisle da su nešto pogrešili. Tada većina njih ima potrebu da se brani. Kako biste to izbegli, započnite razgovor bez dugih uvoda i priprema. 

Ne vole ljubavne sastanke

Muškarci ne vole ići na dejtove, jer moraju da lažu. Njihov najsrećniji dan jeste kada više ne moraju da lažu ili da skrivaju istinu kako bi osvojili ženu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *