14/06/2024

Prisetimo se: 6. maja 2023. god. na Đurđevdan ( krsna slava Vuka Vice kao i većine građana Srbije ), uoči slave bez ikakvog dokaza i pitanja je bio priveden višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je izgubio četiri meseca života, jer je bio pritvoren u centralnom zatvoru u Beogradu, a najviše zbog pritiska medija – gde je kasnije ustanovljeno da on zapravo nije kriv i da nema APSOLUTNO nikakve veze sa krivičnim delom koje su mu stavili na teret – ” Izazivanje panike i nereda “, a za tu grešku ni dan danas niko NE ODGOVARA, a isti mediji koji su zakuvali situaciju kasnije nisu izveštavali javnost da VUK VICO NIJE KRIV!

Da se prisetimo: Tog dana kada je uhapšen radi incidenta koji se desio u osnovnoj školi ” Vladislav Ribnikar” u Beogradu, uhapšeno je više od 1000 ljudi kako bi se dokazalo da policija “radi” svoj posao, a mladi influenser je bio jedan među njima.

Da, istina boli – istina je. Postoji i ona stara uzrečica koja kaže: Ćutanje je znak odobravanja.

Kada nekoga trebamo medijski da kritikujemo, svi smo složni po principu: “Svi za jednog, jedan za sve”. Prvi smo.

Ne daj Bože da trebamo da napišemo istinu, koja zapravo i jeste istina. Tu nailazimo na probleme, pitate se kakve probleme? Pa, problem je što nam ne odgovara, a zbog čega nam ne odgovara? Pa, jer smo već nešto promašili i ne želimo da pojedemo sopstveno đubre.

Ovo je slučaj našeg TikToker-a Vuka Vica, poznatijeg kao VICOSTEIN.

Vico je u videu na svom YouTube kanalu objavio video pod nazivom: “HOROR NASLOVI U NOVINAMA ZA MENE!?”, i javno istakao greške koje smo mi (NOVINARI), da li namerno ili slučajno, napravili.

Ukratko, mi “Novinari” znamo da možemo da kritikujemo živote drugih, ali ne znamo da ispadnemo “frajeri” i nakon proverenih informacija koje su nam na dohvat ruke, bukvalno nas deli samo jedan klik. Napišemo istinu, onakvu kakva zapravo jeste.

Za kraj, samo da dodamo da verujemo da ne postoji “neko” ko nam svira kako da sviramo “muzičarima”. Čitaj (novinarima).

Dobrodošli na Balkan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *