14/06/2024

Kralj dobrog provoda i legenda muzičke scene, Šako Polumenta, ponovo je oduševio Novi Sad svojim nezaboravnim nastupom na splavu “Cristal”. Ovo veče je bilo jedno od onih koje će dugo ostati urezano u sećanju svih prisutnih. Nastup je privukao toliko ljudi da mnogi nisu uspeli da uđu na splav, što je samo potvrda Šakinog statusa kao miljenika grada.

Šako Polumenta, čiji se hitovi često izvode na svim zabavama i veseljima širom Balkana, nije samo pevač. On je ikona, neko čije pesme se pevaju iz srca, a nastupi prate uzbuđenje i euforija. Ovaj umetnik je tokom godina stvorio muziku koja spaja generacije i stvorio kultnu figuru koja se ne zaboravlja.

Splav “Cristal” u Novom Sadu je postao sinonim za odličnu muziku i nezaboravne noći. Nastupi velikih izvođača, poput Šaka Polumente, često su rasprodati, a sinoćnji događaj nije bio izuzetak. Atmosfera na splavu je bila spektakularna, a energija u publici je bila zarazna.

Nakon nezaboravnog nastupa, Šako Polumenta se zahvalio svojoj vernoj publici putem društvene mreže Instagram. Objavio je video sa nastupa i napisao emotivnu poruku o tome koliko mu znači podrška njegovih fanova. Ovaj gest pokazuje da je Šako duboko povezan sa svojom publikom i da ceni ljubav koju mu pružaju.

Šako Polumenta nije samo izvođač, on je deo kulturne baštine Balkana. Njegova muzika ima moć da okupi ljude i stvori nezaboravne trenutke. Bez obzira na to gde se pojavi, bilo da je to na splavu u Novom Sadu ili bilo gde drugde, Šako ostavlja dubok trag i pruža nezaboravan provod.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *