16/07/2024
Draško Stanivuković - Pomoć - in.in.rs

Draško Stanivuković - Pomoć - in.in.rs

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nedavno je podelio emotivan video putem popularne društvene mreže TikTok u kojem je izrazio podršku porodici Novaković, koja se suočava s izazovima zbog troje dece s poteškoćama u razvoju. Stanivuković je najavio konkretne korake kako bi pomogao porodici i poboljšao njihove životne uslove.

“Potresla me je priča o porodici Novaković, roditeljima sa troje dece sa poteškoćama u razvoju, zato sam prešao 260 kilometara kako bih ih posetio i pružio podršku i ruku prijateljstva”, istakao je Stanivuković. Ovom posetom, gradonačelnik je pokazao svoju ličnu posvećenost i bliskost s građanima Banjaluke, ističući važnost zajedništva i solidarnosti u teškim vremenima.

Stanivuković je takođe najavio da će se pridružiti inicijativi koju je pokrenula organizacija “Srbi za Srbe”, kako bi se porodici Novaković pomoglo u obnovi njihove kuće i omogućili bolji životni uslovi.

“Ostanimo prijatelji jedni drugima, a porodici Novaković ćemo obnoviti kuću i pružiti im bolje životne uslove!”, zaključio je gradonačelnik, pozivajući na zajedničku akciju i podršku ovoj porodici u njihovoj borbi za bolju budućnost.

Ovaj gest gradonačelnika Stanivukovića naglašava važnost brige o najugroženijima u zajednici i moć zajedničke akcije kako bi se poboljšali životni uslovi onih koji su u potrebi.

@stanivukovicdrasko

Потресла ме је прича о породици Новаковић, родитељима са троје дјеце са потешкоћама у развоју, зато сам прешао 260 километара како бих их посјетио и пружио подршку и руку пријатељства. На овај начин сам се придружио акцији коју је започела организација Срби за Србе. Будимо пријатељи једни другима, а породици Новаковић обновићемо кућу и омогућити боље животне услове! #draskostanivukovic #stanivukovicdrasko #republikasrpska #републикасрпска #gradonacelnik #banjaluka #TikTok #fyp

♬ original sound – Драшко Станивуковић

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *