16/07/2024

Kompanija “Kemoimpeks”, lider u trgovini opreme za motorna vozila, proširila je svoje poslovanje otvaranjem proizvodnog pogona u Inđiji. Sa više od tri decenije iskustva u automobilskoj industriji, “Kemoimpeks” je postao prepoznatljivo ime na tržištu.

Novi proizvodni pogon, smešten na površini od 22.000 kvadratnih metara, predstavlja najveću investiciju kompanije u poslednjoj deceniji. Generalni direktor Milan Komazec istakao je da je opština Inđija bila izuzetno efikasan partner u realizaciji ovog projekta. On je pohvalio angažovanje svih zaposlenih i izrazio zadovoljstvo postignutim ciljevima.

Otvorenje pogona donelo je nova radna mesta za 50 ljudi, većinom sa teritorije opštine Inđija. Planira se proširenje pogona u budućnosti, što će omogućiti otvaranje dodatnih radnih mesta.

Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, istakao je da je ovo 17. investicija na teritoriji opštine Inđija. On je dodao da je Inđija atraktivna lokacija za investitore, te da se očekuje nova investicija u blizini “Kemoimpeksa”, koja će omogućiti zapošljavanje 5.000 radnika.

“Kemoimpeks” se bavi prodajom guma za različite vrste motornih vozila, kao i prodajom i servisiranjem novih i polovnih vozila iz putničkog i komercijalnog programa. Njihova posvećenost kvalitetu i efikasnosti čini ih liderom u industriji, a otvaranje novog pogona u Inđiji samo je jedan korak ka daljem uspehu kompanije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *