14/06/2024

Ovan

Detalje o poslovnom projektu koji će zahtevati vaše maksimalno i od koga mnogo očekujete, saznajete u popodnevnim satima. Preko posla možete da upoznate i nekoga ko će vas zaintrigirati na prvi pogled, moguće Strelca ili Vagu.

Bik

Prepodnevni časovi donose mogućnost konflikta sa emotivnim partnerom. Sa Mesecom u Strelcu, u astrološkoj kući finansija, u popodnevnim satima, možete da ostvarite zaradu preko posla sa strancima. Osoba koja vam se dopada, malo toga otkriva o sebi.

Blizanci

Pozicija Meseca koji upravlja vašim finansijama, otvara vam mogućnosti da realizujete neke svoje kreativne zamisli, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Mogući su neplanirani troškovi.Emotivni partner ima predlog u vezi sa zajedničkim životom.

Rak

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkoj kući posla, razmišljate o pokretanju saradnje sa strancima. Emotivni susret sa jednim vodenim znakom, može rezultirati manjom krizom u međusobnim odnosima. Provodite više vremena sa prijateljima.

Lav

Oslonite se na vašu intuiciju u prepodnevnim satima i na poslovnom i na ljubavnom planu. Ako planirate usavršavanje u inostranstvu ili putovanje, popodne ćete biti u prilici da o tome razgovarate sa nekim Strelcem. Izbegavajte slatkiše.

Devica

Sa Mesecom u astrološkom polju mentalnog stanja, u prepodnevnim satima razrađujete detalje isplativog dugoročnog projekta. Imate pordšku jednog Lava. Romantični Rak ili uporni Bik žele da vam pokažu svoju naklonost. Izbegavajte alkohol.

Vaga

Prepodnevni deo dana obećava uspeh i uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Poslepodnevni sati donose vam susret sa Strelcem, na nekom kraćem putu ili večernjem događaju. Povedite više računa o finansijama.

Škorpija

Pozicija Meseca u vašem znaku, prepodne donosi vam kontakte sa strancima, a ulazak Meseca u Strelca, u popodnevnim satima, donosi vam zaradu, preko kupoporodaje nekretnina ili uređenja enterijera. Dobijate poziv za izlazak od Raka.

Strelac

Vaša kreativnost izaziva zavist nekih osoba na poslu. Pred vama su izazovne poslovne šanse, koje vam mogu doneti uvećanje prihoda. Poslušajte savet jedne Vodolije. Voljena osoba očekuje da posvetite više pažnje njegovim željama i potrebama.

Jarac

Obratite više pažnje na to kome pričate o svojim ideajama i planovima, ako ste decembarski Jarac. Mesec u astrološkom polju ograničenja, u popodnevnim satima donosi vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Dopada vam se jedan Bik.

Vodolija

Mesec u astrološkoj kući karijere, podstiče vašu ambiciju u prepodnevnim satima, ako se bavite nekretninama, građevinskim radovima, turizmom. Poslušajte savet jednog Strelca. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, želi da vas vidi.

Ribe

Tranzit Meseca preko astrološkog polja kontakata sa strancima i putovanja, u prepodnevnim časovima, može vam doneti ponudu za isplativ poslovni aranžman. Popodnevni razgovor sa jednim Bikom donosi vam rešenje poslovnog problema. Izbegavajte alkohol.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *