20/06/2024

Jedan od najomiljenijih pevača na Balkanu, Šako Polumenta, ponovno je dokazao svoj status superzvezde ovog vikenda u svom rodnom gradu Podgorica. Nastupajući u prepunom restoranu “Đedovina”, Šako je stvorio pravu pometnju među svojim vernim fanovima.

Restoran “Đedovina” bio je premali da primi sve posetioce koji su došli da vide Šaka uživo. Ovaj događaj je jasno pokazao koliko sugrađani vole popularnog pevača, i to su iskazali ne samo prisustvom već i svojim srdačnim pevanjem uz svaki njegov hit. Bilo je očigledno da su iskazali veliku ljubav i poštovanje prema Šaku.

Šako se nije mogao suzdržati od komentara na društvenim mrežama i izrazio svoju zahvalnost svima koji su bili deo ovog spektakularnog događaja. Na svojim profilima napisao je:

“Ovako nešto doživeti u svom rodnom gradu po hiljaditi put je neobjašnjiva priča. Hvala vam divni sugrađani i vi širom čitavog sveta što čuvate ono što traje skoro tri decenije. Prepoznajete moju odgovornost prema vama i predanost do poslednje kapi znoja. Volim te, Podgorico moja… Naravno, i sve vas koji ste moju karijeru ovekovečili. Restoran “Đedovina” bio je mali da primi toliku masu. Divna noć i ovo je vaš koncert bio. Pjevali ste umesto mene i dobili za svaku pesmu moj naklon i aplauz.”

Ovaj nezaboravan događaj potvrdio je da je Šako Polumenta ne samo muzička ikona, već i voljeni sugrađanin koji je ostao odan svojoj publici tokom čitave svoje karijere. Nastavlja da osvaja srca svojih fanova širom Balkana i širom sveta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *