15/07/2024
Foto: ATA images, M. Anđela

Foto: ATA images, M. Anđela

“BILA je gužva, ona je bila u automobilu ispred nas, i u tom momentu se potrefilo da budu dva ista automobila”

Velike zvezde gotovo svuda i uvek idu u pratnji telohranitelja pa je tako i Jelena Karleuša često u društvu obezbeđenja, a sada je poznati telohranitelj progovorio o saradnji sa pevačicom i otkrio do sada nepoznate situacije sa njom.

Predrag Balcacanović je po profesiji telohranitelj, a nedavno je odlučio da stane ispred kamera i progovori o radu sa najvećim zvezdama.

– Prva osoba koju sam čuvao je bila gospođa Jelena Karleuša. Tada smo izašli iz poslova sa splavova i klubova, pa nam je estrada nekako bila najbliža. Svaki klijent je specifičan, ali sam uvek imao odličan odnos sa klijentima. Ako se postavite profesionalno i imate profesionalan odnos, sve mora da funkcioniše. Vi poštujete klijenta, klijent poštuje vas i to je prosta matematika – ispričao je telohranitelj Predrag Balcacanović u emisiji “Otisak”.

Foto: ATA images

– Raditi za nekoga sa estrade je jako naporan posao, to su ljudi koji su stalno na točkovima i to je u suštini noćni život. Sa Jelenom je bila situacija kada je imala gostovanje u Sarajevu, krenuli smo oko 5, 6 popodne, gostovanje se završilo i odmah smo se vraćali nazad za Beograd. Ona je imala vozača, koji je bio zadužen samo za vožnju, a mi smo bili u drugom automobilu, iza nje, u pratnji. U jednom trenutku smo zastali na granici, bila je gužva, ona je bila u automobilu ispred nas, i u tom momentu se potrefilo da budu dva ista automobila.

– Na pultu gde je carinski prelaz mi smo produžili levo, a ona je otišla zapravo desno, mi smo krenuli za pogrešnim automobilom. Kada su oni već prešli rampu, shvatili smo da nam je klijent malo otišao, ali to su sve stvari koje se dešavaju, jer je ovo posao koji se radi u hodu, improvizuje se u trenutku – pričao je telohranitelj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *