14/06/2024

Ovih dana u žiži javnosti našao se mladi srpski TikToker Vuk Vico (VICOSTEIN) – zbog nepravde koja mu je pričinjena.

Naša ekipa je malo istraživala i pronašla zanimljive informacije iz jedne TV emisije, koju ćemo preneti u celosti.

Na samom početku želimo da se vratimo na sami početak događaja, a to je trominutni film, koji na samom početku sadrži sledeće upozorenje koje niko nije pročitao ili nije želeo da pročita, a ono glasi:

UPOZORENJE – SVE ŠTO JE PRIKAZANO U VIDEU NIJE STVARNO I NIJE REALNO. RADNJA JE IZMIŠLJENA I NEMA NIKAKVE VEZE SA STVARNOŠĆU.

Predsednik Srbije je gostujući na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom komentarisao slučaj “RINBNIKAR” i osvrnuo se na pomenuti film:

On je rekao da je sporni video snimak prikazan na jednoj društvenoj mreži, videćete veoma profesionalno i uverljivo urađeno.

Na pitanje voditelja emisije: Da li su ovakvi sadržaji zabranjeni? Na to je predsednik Vučić odgovorio: ” Ne, pa ovi momci od toga zarađuju novac, zato što ovo ima veliki broj pregleda i oni žive od toga. Postavlja se pitanje: Pa promoviše nasilje? Pa sve je promovisanje nasilje, mi nikada ne bi gledali film Al Paćina u Skar Fejsu ili ne znam koga sve od Marlon Branda do svih ostalih u Kumu ili Silvester Stalonea jer je “SVE NASILJE”.

Ako se od optuženog TikTokera njegov akcioni video film smatra krivičnim delom ( za koji ima potpuno legalno pravo i otvorenu firmu za proizvodnju filmova ), onda bi trebalo ukinuti i sve ostale akcione filmove.

Vukovu celu ispovest možete da pogledate na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *