23/05/2024

Regionalna pevačica Elma Hrustić već nekoliko godina uspešno opstaje na muzičkoj sceni kako kod nas tako i u Turskoj gde živi dugi niz godina , i često ističe da svoj muzički put je sama gradila bez podrške ljudi sa strane.
Za ove godine koliko sam na sceni nikada nisam koristila igre, manipulacije i ljude kako bih uspela, kada sam počinjala bila sam svesna da je put težak ali ljubav prema muzici a posle i prema publici su me doveli da sa ponosom mogu reći ” Elma nikom nisi ništa dužna, mirna ti je savest “.

Kako dodaje pevačica nailazila je na mnoge prepreke od strane kolega, ali se uspešno izborila sa tim, kada ste uspešni uvek nekom zasmetate , budete trn u oku , ali ja za svakog mogu da kažem neka im je sretno i uspešno.

Mnoge koleginice prate svaki moj korak i bude tu i javne ljubomore pa čak i kopiranje mojih izjava, ali kako se kaže dobre ljude tuđi uspeh raduje a loše ljude boli .

Elma se sa ovakvim stvarima nije susrela u Turskoj, jer ističe da kolege tamo jedni drugima rado izlaze u susret i raduju se uspesima svojih kolega ali izgleda da kod nas treba još mnogi da uče, da ima mesta za svakog pod muzičkim nebom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *