15/07/2024

Legendarni pevač Halid Muslimović sinoć je svojim neodoljivim šarmom i nezaboravnim hitovima oduševio publiku na trgu u prelepom gradu Irigu. Njegov nastup uspeo je da okupi sve generacije, od najmlađih do najstarijih, stvarajući nezaboravnu noć ispunjenu muzikom i zabavom.

Muslimović je nizao svoje najveće hitove, a publika je svaku pesmu ispratila sa strašću i entuzijazmom koji su karakteristični za njegove nastupe. Njegova muzika, koja je obeležila mnoge generacije, ponovo je spojila ljude i podsetila ih na neka nezaboravna vremena.

Ovim nastupom, Halid Muslimović je još jednom dokazao da je i dalje neosporno na samom vrhu estrade. Njegova harizma i muzička energija osvajaju srca publike iznova i iznova. Irig je sinoć bio svedok jedinstvenog muzičkog spektakla.

Povodom ovog nezaboravnog događaja, sam pevač se obratio publici putem društvene mreže Instagram, izražavajući svoju zahvalnost na toplom dočeku i pozivu, kao i gradobačelniku Tihomiru Stojakoviću. Takođe je istakao da je ovo veče bilo posebno i da je ponosan što je deo tako sjajne večeri.

Svi koji su se sinoć našli u Irigu složili su se da je to bio nezaboravan trenutak zabave i muzike, dok je Halid Muslimović još jednom potvrdio svoj status muzičke legende koja će zauvek ostati u srcima svoje publike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *