x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
SPEKTAKULARNI KULTURNI DOGAĐAJ U ŠVAJCARSKOJ - HARIS DUBICA, KOMEDIJA I KNJIGA - IN PORTAL SRBIJA

SPEKTAKULARNI KULTURNI DOGAĐAJ U ŠVAJCARSKOJ – HARIS DUBICA, KOMEDIJA I KNJIGA

Dragi ljubitelji umetnosti i kulture,

Ovog 24. septembra, Švajcarska će biti domaćin spektakularnog događaja koji će spojiti tri izuzetna kulturna dešavanja u jedan nezaboravan ivent. Ovaj datum obećava da će biti nešto posebno, a sve zahvaljujući izvanrednom talentu Harisa Dubice i drugih umetnika.

Kafana kao Zločin – Komedija Aldina Tucića Tuce

Veče će započeti uz smeh i veselje uz predstavu “Kafana kao Zločin” koja će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz svet kafanskih anegdota. Specijalni gosti, uključujući Esu Balića, Haku Šljivara i Baju Križevca, podeliće svoje najzabavnije priče i pevaće omiljene pesme iz kafana. Ovo je prilika da se opustite i nasmejete uz vrhunsku zabavu.

Svetska Premijera “Dete Dijaspore” Abdulsameda Brahovića

Nakon komedije, uslediće svetska premijera predstave “Dete Dijaspore” autora Abdulsameda Brahovića. Ova komedija će vas nasmejati i dirnuti u isto vreme, budući da istražuje priče o odrastanju u dijaspori. Posebna gošća večeri je Selma Comedy, koja će vas svojim nastupom oduševiti.

Privatni video snimak – in.in.rs

Promocija Prve Knjige Slavnog Reditelja Harisa Dubice

A kruna ovog nezaboravnog događaja biće promocija prve knjige slavnog reditelja Harisa Dubice. Sam Dubica opisuje svoje delo kao svoj najveći kreativni izazov u životu, a ovom prilikom ćete imati priliku da saznate više o njegovim dubokim inspiracijama i umetničkom putu.

Ne zaboravite da posetite zvanični sajt događaja ovde kako biste saznali više informacija o vremenu i mestu održavanja ovog spektakla.

Zapamtite, 24. septembar je dan kada se kultura, smeh i umetnost spajaju u jedno nezaboravno iskustvo. Vidimo se tamo kako bismo zajedno proslavili ovaj jedinstveni kulturni ivent.

Neka ovaj dan bude inspiracija i podstrek za sve ljubitelje umetnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *